Sitter i soffan och äter varsin glass :) Tur att Kendra vill ha isglassarna för dom gillar inte jag haha ;)

Så fort Kendra kliver upp tar hon av sig blöja och kläder :p. Hon totalvägrar att använda blöja ! Jag får tjata och muta och tvinga henne om vi ska gå ut :p. Och på kvällen är det värst . När hon ska sova! Hon måste ha blöja men nej nej! Hon skriker -Neeej vill inte ha blöja!! haha. Försöker jag få på henne en blöja så vänder och vrider hon sig så det är omöjligt att ta på henne den :p. Får vänta tills hon har somnat in innan jag kan smyga på henne blöjan :p. Herrejösses! Hon är stor nu min plutta :). Om 2månader är hon garanterat helt blöjfri :D . Och om 2 månader fyller hon 2 !!!! Hallå vart tog tiden vägen?

Somnade tidigt idag men vaknade nyss av att Kendra ville ha youghurt i sin flaska så det fick hon och somnade om ;)
Så jag tänkte slänga upp lite bilder nu sen somna om :) <3

Ps: Kommentera gärna så jag vet vilka ni är ;). Pussss

Vi åkte som sagt in och handlade lite och så vid 11 :). Blev en hel del ;). Ansiktsmasker,rakgel,diskmedel och sån skit :p Köpte en påse/väska med Mimmi på som Kendra ville ha och en magnetrit sak :p. Sen blev det lite småt och gott tills ikväll med såklart! När vi kom hem så gick vi in till Mamma och dom så gjorde vi tacogratäng och åt det sen delade vi upp godis till alla ungarna :)

Sen gick vi hem och jag diskade skurade och sånt vardagligt :p Nu ska jag lägga i en maskin tvätt sen ska vi leka jag och Kendra <3

God morgon! Kendra hoppade över i våran säng vid 4inatt och vaknade vid 8 och jag frågade om jag kunde få en kram innan vi skulle gå upp! Och det fick jag en låååång kram :p. Hon somnade om när hon kramade mig och vaknade inte förrens 9 igen ;). Gosigt som tusan :D.

Älskling har åkt till Mantorp :) Han frågade mig igår om han fick åka ? hahahaha . Jag skrattade bara åt honom och frågade om jag någonsin blivit sur för att han ska åka nånstans. Haha. Ibland undrar jag vad han tänker med ;). Men ganska gulligt att han frågade ändå :p.

Vi ska äta lite frukost jag och Kendra sen ska vi klä på oss för att åka in till stan med mamma/mommo och pappa/moffa och alla ungar :p. Blir 5ungar totalt ;)

Hör sen!

Blev inte att gå ut och leka! Kendra ville inte sen :p. Och sen kom Robin hit med Alex och efter en stund kom min Bror + barn :). Och när Mamma&Pappa kom hem från stan så gick vi in dit allihopa :) Liam & Elise ska stanna hos mamma tills på söndag så vi kan leka massor med dom i helgen :D

Kendra har sprungit efter Elise som en liten svans idag ;). Elise kom och frågade - Varför följer hon efter mig? Då svarade vi för att hon tycker om dig så mycket! -mhmm sa hon med världens smajl och tog med Kendra och lekte koja bland tvätten som hänger på tork ;). Sötisar <3. Åt lite Makaroner och köttebullar inne hos Mamma också! Gott var det :).

Nu ska vi bara sitta och slappa tills Kendra somnar och när hon gjort det ska jag bara kolla på Tv en stund sen sova :). Får se när Älskling kommer hem från jobbet så kanske vi kan kolla på film idag igen :).

Nä dags att ta på Kendra blöja och hälla upp en flaska youghurt! Tjillevippen :)

Blev en hemmadag idag ;). Vi har inte gjort något mer än gosat busat lekt och lagat mat :) Blev Ost & Skinkpaj idag :). Gjorde 3 st ;) Så slapp Mamma laga mat idag :p. Älskling har åkt till jobbet nu så nu sitter jag och Kendra själva :p. Funderar på att ta på oss och gå ut lite men det blåser ju så förbannat :/. Kan det inte bara sluta blåsa?? Jaja vi får se vad vi hittar på! Annars får vi sätta oss och måla eller pärla :) <3

Kendra vaknade vid halv 7 idag och då frågade jag henne snällt om vi inte kan sova en stund till eftersom hon var uppe så länge igår ;). Okej mamma sa hon och somnade igen :). Bästa Dottern ever!!.

Funderar på att åka in till ÖoB idag och köpa lite kul som ansiktsmask, skurmedel och sån skit ;). Beror på om min syster vill följa med :p. Annars skiter jag i det ;)

Nä nu ska jag och min fina prinsessa äta frukost <3

När Älskling kom Hem från jobbet så ställde han sig och gjorde mat till oss :) Kendra hade inte somnat så hon mumsade i sig brocoli och ris ;). Nu har båda två somnat i soffan så jag ska lägga den maten som blev kvar i burkar sen gå och lägga mig och läsa en stund!

Godnatt <3

Gick med Kendra till lekparken innan vid 18 tiden :) Yappo följde med också ;). Var väll där i 10 min sen ville Kendra hem och sova så vi gick hem :)! Nu är klockan halv 8 och hon har inte somnat än som tur är ;). Nu är det ok om hon somnar :). Hon ligger just nu på min mage och gosar <3 Mammas mysis :).


Se när Steffen kommer hem från jobbet då? Hoppas han köper med chokläääd till mig ;). Vi hade världens mysstund tillsammans innan han skulle till jobbet och jag hämta Kendra :). Inte allt för ofta vi kan ligga och bara kramas i en timme :). Men det var mys!! Får se om vi ska kolla på film när han kommer kanske. Återstår att se ;).

Hämtat min tröttfis från dagis ;). Hon vill inte göra något mer än att titta på tv :p. Sketonge ;). Idag blir det Pizza till middag :). Kendra hade ätit jätte bra på dagis! Tre berg med mows sa hon haha! Sen lite mellanmål :) Och när hon kom hem så åt hon en hel banan :) Göött!! Så nu ska vi bara sitta i soffan och göra inget! (mer än att vänta på pizzan) höhö! Jag ska la hänga och lägga i en tvätt till med då :) Blir en hel maskin med kendras filtar nu gissar jag på :p Alla är fasiken smutsiga nästan :p . haha skitonge <3

Näää dags att röra på fläsket!
En liten bild på bebismagen(fläsket) lägger jag la upp med :p vecka 20 imön!!

Yeey! Nu har jag diskat plockat möblerat om och dammat ;) Lagt i en tvätt också :p. Sen är det bara dammsugningen kvar och torka av golven. Men det får jag vänta med till Älskling gått upp :) Han har jobbat natt + att han har tandvärk :/.

Nu ska jag ta mig något att äta och kolla på ung och bortskämd :)

Idag börjar Kendra redan vid halv 11 ;). Hon ska vara med på sin första skolfotografering!! Ååh så mysigt <3. Men kommer självklart hämta henne tidigare idag också ;). När jag lämnat henne så blir det hem och plocka lite sen ska jag kolla på några avsnitt ung och bortskämd tror jag :). Slappdag ! Lägga i en eller två maskiner tvätt kan jag ju göra också :).

När bebisen kommer sen så hade jag velat ha två tvättmaskiner eller en som är större än denna ;). Hade varit skönt! Eller en torktummlare :D Ja det ska jag nog satsa på istället :)

Är stolt över mig själv att jag gick på föräldrarmötet! Inga panikattacker eller något sånt :) Jag pratade tillome ;). Oohyeah! Jag gör ALLT för min Kendra vill jag lova! Finns nog inget jag inte skulle göra för mina barns skull !! :)

Lyckan jag känner är obeskrivlig! Att Jag och Steffen , killen jag skrev till på lunarstorm för 9år sen och frågade om han ville nullinulla lite (haha) väntar vårat 2a mirakel tillsammans är heeelt sjukt! Den känslan är så sjuk! Jag älskar verkligen honom! Visst vi har haft våra pauser men vafan vi var 13 och 14 när vi träffades ;). Men vi har alltid blivit tillsammans igen ! Så nu är det finito med dom där pauserna :p. Det är lixom menat att det ska va vi :). Kan inte bli lyckligare än såhär!!!! Fast det skulle va kul om vi gifte oss också ;). Men det kommer :). Älskar min fina familj <3 Vi 4 mot allt !

Nu ska jag läsa lite i min bok (som gjort mig spyfärdig några gånger! :/ ) och sen sova :) Somnar väll med boken i handen som vanligt ;)!

Har hämtat Kendra på dagis nu :) Valde att hämta henne en timma tidigare eftersom jag ändå var hemma ;). Hon hade ätit jätte bra Idag också!!! Både lunchen och mellanmålet var bra :).

Vid 18.30 ska jag på föräldramöte för första gången ;) . Steffen sa "Jag kan va hemma med Kendra istället så slipper din mamma va barnvakt" ;) haaha Tror inte han ville gå på det så :p. Men det är okej! Jag tycker också det är jobbigt men han går nästa gång :)

Halv 9 vaknade Kendra idag fast hon somnade efter 11 igår kväll! Idag ska hon till dagis en sväng. Egentligen ska hon gå till 4 men jag hämtar henne nog tidigare. Ska äta lite frukost nu sen börjar hon vid 11.15 :).

Tror det är föräldramöte på dagis idag också? Isånnafall ska vi gå dit idag. Annars vet jag inte vad vi ska göra :). Ta det lugnt bara antar jag :p

Jo men gött! Klockan är halv 5 på morgonen och jag vaknade för en stund sen av att Steffen inte stängt frysjävlen ordentligt som vanligt . Suck....! Och nu kan jag inte somna om för att han håller på att rota runt i kyl & frys . Försöka vara tyst vet han inte vad det är miffot ;). Aja jag överlever nog och Kendra sover som en stock!

Ganska gött att hela lägenheten är städad och skurad! Så idag ska jag ta tag i tvätten som är kvar :). Och skura golven igen. Sen blir det att sätta sig med Matte och lite Svenska ;) Oohyeah!

Köpte pärlor och pärlplattor till Kendra igår :) Snacka om att vi har en nööööjd Dotter ;)! Hon och Steffen pärlade en nalle och ett hjärta som dom sen strök :) Jättefint <3. Det var stora pärlor så det är lättare för Kendra att pärla med dom än dom där jätte små pluttiga :p . Ska defenitivt köpa hem mer eftersom hon var så nöjd :D

Ååh vad han buffar runt i magen !! Helt otroligt :) Känslan att få sitta jämte sin fina prinsessa och känna sin prins buffa runt i magen är obeskrivlig <3. Lyckorus!

Eftersom Kendra vaknade igår och var uppe med Steffen så sov hon ganska länge idag ;). Väldigt bra för mig eftersom jag är sjuk ! Men jag ska inte gnälla! Finns dom som har det värre. Just nu sitter vi i soffan alla 3 och myser :). Ska snart äta lite frukost och sen plocka iordning lite försiktigt ;). Måste lägga in tvätten iaf men det kan jag göra sittandes :).

Älskar min lilla familj och är så lycklig att jag inte är ensam om våra barn <3 Att han ville ha fler barn också trots att han aldrig ville ha barn från början ;) . Vi har det jävligt bra ! Visserligen så behöver han inte göra så mycket av det praktiska så ;). Bara när jag är i skolan :p. Sen har han ju sagt till mig att jag måste låta honom få vara själv mer med Kendra haha. Men ändå ;). Som bajsblöjor har han ALDRIG behövt byta ! Om han inte varit själv med henne då så har han ju självklart gjort det :p Men annars så känner jag att han inte behöver det. Ber honom aldrig att byta blöja för jag känner att det tar knappt 2min och då kan jag lika gärna göra det :p Men dom gångerna han behövt göra det så säger han självklart inte nej haha det skulle aldrig falla honom in! Nä vi har det förbannat bra! Kanske är ganska självklart för annars hade vi ju inte skaffat ett barn till ;). Skulle aldrig behålla ett barn om han inte velat! Never ever ! <3

Eller? Nä usch vilken pissig morgon! Mår piss och vädret är piss .. Blir ingen skola idag heller eftersom jag mår illa som fan! Sätter mig inte på bussen sånhär vill jag lova ;). Hua :p. Så idag blir det att vara hemma :/. Skönt men ändå inte. Får sätta mig med lite Matte sen :)

Ultraljudet gick prima :D . En livlig liten bebis :). Nu förstår vi verkligen varför jag kan känna sparkar på utsidan redan ;). Hon sa det iochmed att jag inte är så stor och Bebisen låg så långt fram så är det inte alls konstigt ;). Hon skrattade när han sparkade till och guppade runt som en hulligan! Och just det ! Eftersom han låg så konstigt så kunde hon kolla lite extra vad det var för kön :). Tydligt och klart visade det att det var en påse och snutt där :p . Hon sa flera gånger att -Jag får inte säga att det är 100% MEN jag kan verkligen inte tro att det är något annat än en pojk :). Så vi ska få en liten Son! Kendra ska få en lillebror!!!!! Så jäkla kul att ha en av varje <3 En Prinsessa och en Prins <3 Ååh vad glada vi är nu!! :D

Känns helt underbart att känna bebis böka runt i magen!! Längtar ihjäl mig tills imon!! Galet <3

Älskling kom in från garaget och gjorde sig iordning för att åka till jobbet :/. Så jag gick ut en liten sväng så han och Kendra kunde gosa innan han skulle åla! När jag kom in igen hade hon somnat haha. Han måste ha något lugn med sig som gör att hon somnar på 5min för det gör hon aldrig med mig :p. Haha! Hon har då fått sig världens bästa pappa ;).

Så nu ligger jag här själv i soffan och kollar på Ghost whisperer :). Sen blir det Xfactor innan sängen!

Drog på Kendra regnkläderna innan och gick ut en sväng så hon kunde hoppa i vattenpölar :). Det tyckte hon var riktigt kul ;). Vi gick till framsidan och plockade lite äpplen eftersom Kendra ätit upp alla vi hade ;). Riktig fruktunge :p haha!

När vi kom in så var det av med blöjan (som bara används när vi går ut nånstans ) och sen tog Kendra fram en bok som hon ville läsa så vi kröp ner i soffan och läste flera böcker och käkade äpple :) Mysigt <3.

Idag har det hänt en olycka för hon ite hann fram till pottan ! Annars har hon klarat sig hela dagen . Både nr 1 & 2 är gjorde där :p. Hon kommer lätt vara blöjfri tills sin 2årsdag :). Min stora prinsessa <3. Vi kunde inte vara mer stolta!

Nu ska vi bara sitta här och sen ta en kvällsmacka sen ska Kendrisen sova! Imorgon ska hon till dagis mellan 10-12 :) . Så hon följer inte med på ultraljudet denna gången men det är okej för hon tyckte inte det var så kul sist ;). Så det är roligare för henne på dagis :D <3

Hejdå!

Sitter i soffan med min finfina prinsessa :). Idag har vi bara myst och handlat en liten sväng ! Imorgon är det dags för ultraljud igen ;). Det "stora". Hoppas dom kan se könet!!! Skulle va så kul att få veta vad det blir denna gång! Tänk så får vi en liten prins? Hade varit så kul med en av varje :D. Men vilket som så är vi sååå lyckliga <3 . Tänk att vi Jag &Steffen ska få en bebis till?

Haha för 8år sen när vi träffades så trodde varken han eller jag att vi ens skulle vara tillsammans nu lixom ;). Helt sjukt. Men det är menat såhär :p

Trodde aldrig att stora bloggerskor lästa kommentarerna på riktigt!!!

Hejhopp!

Usch Onsdagar & Torsdagar är inte roliga egentligen :(. Jag går länge i skolan och Kendra på dagis från 11.15 - 16.00! Så jag får knappt träffa henne. Steffen lämnar och Kendras Mommo eller Moster hämtar eftersom Steffen börjar jobba vid halv 4 och jag slutar halv 5 :/. Egentligen hade hon inte behövt gå så "länge" på onsdagar & torsdagarna men annars blir det för lite för henne och hon skulle inte "komma in" i det ordentligt . Hon går inte ens 15tim i veckan så för mycket är det ju inte egentligen :p. Men ja onsdagar och torsdagar gillar jag då inte! Jag kommer hem runt 5 och så äter vi middag och sådär och sen är Kendra skeeta trött och vill sova eller bara titta på Tv. Inte leka eller något :p Inte ens Gosa :(. Meeen det är bara 2 av 7 dagar det är såhär så jag överlever ;).

Har börjat fundera på hur vi ska göra när bebis tittar ut med! Ska Kendra gå på dagis då eller ska hon va hemma? Så svårt att veta hur vi ska göra . Men vi har ju ett tag att tänka på det ;). Fast tiden kommer bara rusa iväg men det ordnar sig nog :p

Våran underbara lärare har ändrat vårat schema så vi börjar 9 istället för 8 :). Då hinner jag träffa Kendra lite innan jag måste åka <3 Taack :). Och sen är det bara en timme mellan denna lektionen och nästa istället för att vi ska ha 2 timmar att fördriva :). Så vi hinner åka från Matten upp till svenskan och äta snabbt sen börjar vi igen! Frikkin awesome ;). Och det bästa av allt är ju att man får lite sovmorgon ;)

Var i skolan en sväng imorse och när jag kom hem möttes jag av en glad Kendra :D. Vi gjorde Kycklingkorv och bröd till lunch sen bakade vi en kladdkaka och negerbollar :) z nu ligger hon och vilar ;). Så jag gjorde lite thainudlar att mumsa på. Till middag får det bli lasange :p. Gottit <3

Bilderna gick inte lägga upp i förra inlägget :/

Åkte ln och handlade innan :) Åkte förbi biltema också ;). Steffens favoritställe! Han köpte med ett paket med 100 klossar i till Kendra. Gissa om hon blev glad när hon fick det efter hon varit på dagis ;) . Dom satt och byggde en stund med det sen tog vi på oss lite och gick ut :). Kom precis in så det blev 2timmar ute iaf! Så underbart att kunna gå ut på träfgården och Kendra kan springa runt :).

Nu har Steffen åkt till jobbet och Jag & Kendra sitter i soffan . Ska göra lite lasange till middag idag , Men det blir lite senare :).

Nehepp nu ska jag mysa med min underbara Kendra <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2647218/images/2012/pic_5057252bddf2b3703e003eaa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2647218/images/2012/pic_5057252bddf2b3703e003eaa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2647218/images/2012/pic_5057252d9606ee64e35a4881.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2647218/images/2012/pic_5057252d9606ee64e35a4881.jpg" class="image">

Jävlar vad det blåser idag! Nästan så man blir rädd :p. Idag tar vi bilen bort till dagis ;). Ska se om vi ska in och handla en sväng också :). Återstår att se!

Haha Kendra sitter och ropar "Neej jag vill inte se chugginton nej nej nej" och så skrattar hon. Haha knäppa unge <3

Kendra somnade tidigt idag min lilla skrutta <3.

Älskling åkte till gränna en snabbis innan och hem kom han med Dipp och gräddfil till mig . Världens bästa <3.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt Awkward sen sooova :) Så skööönt!!

Idag gick vi upp vid halv 9 :). Satte igång Peter Pan och kollade på den och åt frukost ;). Mys!

Sen så började jag plocka iordning lite och Steffen var inte sen med att hjälpa till :) Medans jag la in dom rena kläderna och satte igång lite tvätt så diskade , dammsög och torkade han av golven :) . Så nu är det rent och fint här hemma igen. Eller så fint det går i en 2a ;). Haha faan vi måste sätta igång och bli klara med rummet snart :p. Måååste vara klart när bebis tittar ut :). !

Idag skulle vi tydligen in till Mamma och dom å göra Pizza :) Mysigt! Igår åt vi på Hooks herrgård ! Hatar dyra resturanger! Så jävla stelt att man spyr :p. Personalen var väll helt ok men fan usch ! Haha och va på en sån fin resturang när man har en vild 2åring är ju inte det roligaste ;) . Haha men de va helt ok iaf . Jag hade väll hellre tatt en Pizza men men det var ju Tassanes födelsedag så :).

Nä nu ska jag hänga upp tvätten och slänga i en ny :)

Kendra somnade sent igår och har vaknat heeela natten. Jag somnade för 5timmar sen :p Men inte har jag sovit 5sammanhängade timmar inte ;). Hon är knäpp min plutta :). Men nu tog jag in datorn i sängen och satte igång Musse :) Så nu ska vi ligga här och mysa en stund <3

Vad ska jag göra?

Kom hem för en liten stund sen :) Varit inne och handlat lite bas varor :p. Och självklart lite gottit till helgen :). Kendra somnade i bilen tröttfisen <3. När hon vaknar ska jag göra lite potatismos gräddsås och farmarbiff :) Nu blir det tv häng en stund :)

Är nu i vecka 18 :D. Shit vad tiden går fort <3 . Men det är bara för att jag har min underbara Kendra att va med och ta hand om <3. Min fina älskade flicka som ska bli storasyster :). Om två veckor har vi gått hälften redan!!! Åååh vad vi längtar :p. Allt är redan fixat ;) Behöver ingenting mer nu :D Awesoooome !!

Blev en ensam kväll och natt :p. Älskling tog lite extra jobb inatt! Men det är bara bra eftersom jag inte har nån inkomst :/. ÄN!! Ska överklaga och skicka in alla jävla papper jag har som bevis på att jag har panikångest och måste gå i en mindre grupp! JAG SKA FÅ RÄTT!!! Annars hoppar jag av Svenskan iaf och kör på bara matten. Tack och lov att Steffen är så förstående och verkligen vet att jag gjort ALLT jag kan göra. Så nu är det bara att överklaga så får vi se vad som händer ;)

Nu slocknar prinsessan :p

Har precis ätit tacopaj som jag även bjöd Mamma Pappa och Lina på :). Första gången jag gjorde paj ;) Blev awesome ! Kendra ville dock inte äta men hon åt nog ordentligt på dagis idag. Låter alltid hennes tallrik stå kvar på bordet så hon kan äta om hon blir hungrig :p. Men när det är dagis så vill hon oftast inte äta utan bara ha youghurt till läggdags :). Hon somnar rätt tidigt på kvällarna nu eftersom hon inte sover middag! Hon är enda barnet på dagis som inte sover haha. Men så är det att vara överaktiv :p . Min prinsessa <3

Idag följde Liam och Elise med och hämtade Kendra på dagis. Dom skrattade hela vägen hem alla tre. Verkligen jätte kul att se :D <3

Idag försov jag mig ;). Hade inte Sara ringt hade jag sovit vidare :p. Men gick upp och gjorde mig iordning. Tog bussen till skolan och när vi kom dit så var läraren sjuk igen och vi skulle va på ett annat ställe och ha en annan lärare så jag åkte hem istället :p. Kom hem till min underbara mysiga Kendra <3. Hon kramade och pussade mig och sa Jag älskar dig flera gånger :). Sen frågade hon "Varför älskar du Kendra?" . haha så söt!! <3

Idag gick vi upp vid halv 8 :D . Sovmorgon :). Min första lektion var ju inställd idag så jag fick ligga kvar ocj gosa med Kendra och gå upp med henne :) Det första hon ville göra var att kolla på Dora så då fick hon göra det ;) Och jag tog den lilla disken som var och plockade iordning alla leksaker innan hon börjar leka så jag inte förstör för henne :)

Snart ska vi äta frukost och sädär :) Och idag är det dagis för Kendra när jag ska till min andra lektion :). Får se om jag hinner hem och hämta henne eller om Steffen gör det , beror på om han ska jobba idag. Annars får Mamma/Mommo hämta henne :).

Ne nu ska jag glo lite på Tv innan frukosten :)

 
En liten ängel 

Var inte arg lilla mamma 
jag var tvungen att gå. 
När dom klippte banden, 
orkade inte mitt hjärta att slå. 

Älskade pappa, 
mitt liv blev så kort. 
Ta hand om varandra, 
när jag flyger bort. 

Jag vet att ni gråter 
och det finns ingen tröst, 
men lyssna till era hjärtan 
och ni kommer höra min röst. 

jag finns inte bland er, 
men jag finns ändå 
Jag hör era böner 
och älskar er så! 
 
Tänker på er Michaela och John! Var nu inte allt för starka i början utan låt styrkan komma. Beklagar verkligen. 

Det blev fläskpannkaka idag , mätt som en gris :). Kendra har inte ätit än för jag var tvungen att lägga henne. Jag skulle gå över till mamma och hämta ägg snabbt och hon gallskrek när jag kom tillbaka :/. Steffen sa till mig att jag måste va iväg mer utan henne så hon inte är så jädrans mammig ;). haha. Aja. Har bakat negerbollar också :p Awesome!!!

När jag kom hem idag hade mina fina Älsklingar plockat iordning och diskat :D. Kändes helt underbart! Nu behöver jag bara tvätta 2 maskiner och dammsuga ;). Så just nu halvligger jag i soffan och kollar på Tv medans min plutta kollar lite på dora :). Idag får det bli pyttipanna till middag tror jag om jag inte får Steffen att göra fläskpannkaka då :p . Men det är ett senare problem ;) Nu ska vi snart äta lite mellis om Kendra vill :).

Sitter i huskvarna och väntar på Kendra & Steffen :) . Ska in till barnmorskan idag och kolla hjärtljuden och det tror jag ;). Har inte varit här än denna grav :p Lite sent kanske är ju ändå i vecka 17 nu ;). Men det är ju lugnt :p Om bara två veckor har vi tid för det stora ultra och förhoppningsvis får vi veta könet då ;) . Om det nu inte går att se så gör det ju inget men det skulle vara kul. Men men återstår att se ...

Sitter på bussen påväg till skolan nu :).

Fyfaaan vad jobbigt det var att gå hemifrån idag! Kendra gallskrek verkligen när jag skulle gå :(. Mitt hjärta gick sönder lite! Hon har blivit så himla Mammig nu det senaste. Kan inte ens gå in på toa utan att hon springer gråtandes efter. Ganska jobbigt, inte för mig så utan just att hon blir så ledsen. Jag hatar det! Min glada skrutta ska alltid vara glad <3

Gjorde kycklinggryta med potatis/ris och morötter! Skitgott verkligen!!! Men gillade Kendra det? Nää :/. Hon vill knappt ha någon mat alls...Så nu fick hon ris och fisksås och det gick minsann ner(som vanligt). Så imorgon ska vi försöka med fläskpannkaka :). Kräsna sketonge ;) <3

Satt ute och pratade med Sara och Renne när jag hör Kendra illvråla stackarn :(. Hon hade vaknat och fårt panik för jag inte var där :).

Nu sa hon "gosa bebis" och la sig på min mage och gosade <3 Sötfis<3

Kom till dagiset för att hämta Kendra. När jag går in i hallen så hör jag henne säga " Det är min Mamma , Mamma heter Josefine" Så jäkla goo <3

Dom försökte få henne att äta maten. Köttbullar potatis och sås. Men nä hon vägrade. Så jag fick gå in och försöka ge henne men hon vägrade . Hon sa bara "Jag vill åka hem nu" Haha min plutta trivs verkligen hemma :) Frågade henne om hon ville åka och bada eller leka i lekparken "Neeeeej hem sa ja " haha. Men ska vi inte kolla på kossorna då? "nää dom luktar äckligt , blää" så höll hon för näsan ;). Haha skruttan! Nu somnade hon i mitt knä gosungen <3 . Jag sitter och funderar på vad jag ska göra för mat idag? Potatis vet jag iaf men inte mer ;). Det kommer nog :p. Nä nu ska jag kolla på Tv en stund medans mina Älsklingar vilar <3

Haha Kendra vaknade kvart över 6 idag skitungen :p. Men det gjorde inte så mycket för vi mös oss ner i soffan ;). Nu ska vi ta och äta lite frukost sen gå till dagis :). Kendra ska va där 2 timmar idag så jag hinner plugga lite :).

Haha skulle lägga mig tidigt :p Har suttit och pratat med Renne och Sara i telefon i 2 timmar :p.. Jäääkligt roande ska jag tala om! Kommer göras om :)

Dags att hoppa in i duschen en snabbis :) . Imorgon blir det att ringa vägledningscentrum och se om dom kan hjälpa mig med H*r Csn!!!! Csn sa att jag skulle skicka IN ett intyg på mina poäng ja då gjorde jag det men nääää då ska dom ha det via datorn så det hamnar i deras fucking system! Kunde dom inte sagt det från början då??? Har gått i skolan i snart 1månad och har inte fått en krona en. Fixar dom inte det imon kommer jag bli totalt galen. Så då skiter jag i skolhelvetet och börjar jobba på Mcdonalds eller nått..... Röv
NU är det dags för Xfactor men min Älskling <3
Tittar på när Kendra badar i diskhon :P . Har städat och skurat allt idag igen ;) Bytt sängkläder, rensat bland Kendras vinterkläder , lagat mat två ggr + alla mellanmål ;) Lagt in tvätten sen igår. Känner mig riktigt duktig faktist. Och lekt har vi såklart hunnit med både ute och inne , Hon har tillome målat mig och sig själv i ansiktet idag "Sminka fint mamma , sitt still!" Min gulle <3
 
Kendra somnar nog rätt tidigt idag så då ska jag ta mig en härlig dusch sen njuta framför Tvn med apelsin och äpple :) Nä nu ska jag ta på Kendra nattblöjan. Tjillevippen!
 
Lek i sandlådan :)
 


Bus med Mammas skor 
 

 
Mys i puffen :)

 
Penntorn :P
 

 
Koncentration!
 

 
Baad :D
 


 
 
Sitter i soffan med Kendra och kollar på firma fantasiflytt :P. Mysiigt :) 
 
Nu är vi i vecka 17 redan :D Nu är det "bara" 165 dagar kvar ;) . Men vi njuter allihopa :) 
 
 
En liten bild på magen ! <3

Varit ute och plockat ner Den stora studsmattan som gick sönder :/. Nu är det bara den halvstora kvar :p Men den duger ;). Sen stack jag iväg med Pappa till kaxholmen och köpte lasange och boost :). Och såklart blev det massa lek i sandlådan och med bollen ;). Nu är det dags för lite lunch och sen vila för min trötta plutta <3

.

Hoppades på lite sovmorgon idag eftersom Kendra somnade sent igår! Men icke. Kl 08 vaknade hon idag :p . Nu sitter vi och myser i soffan <3. Sååå mysigt att krypa ner i soffan når det är så kallt :)

Nu har jag fixat mina fötter , filat och smörjt. Nagladrna är målade och fina . Ögonbrynet har nu blivit två ;) . Duchen får bli imorgon för det orkar jag inte nu ikväll =). NU är det dags för sängen. 
 
Nattinatt <3
Sitter med fötterna i ett bad med massa olja . Skönt som tusan :) . Har gjort lite dipp chips och gurka ;) . Gottigottit =) . Ska försöka få tid nästa vecka att fixa mina naglar också ;) . 
 
Nu ska jag fortsätta titta på Dear John och äta lite. Får passa på att sitta i lugn nu när Kendra somnat för om några timmar vaknar hon igen :D . Tjillevippen 
 
 
 
Jag vet att tatueringen "Steffen" är awesome ;) Har ju gjort den själv :P Haha <3
Jag Kendra & Steffen tog på oss och gick till lekparken en sväng :) . Så kom Sara och Tilde ut också så Steffen gick hem till Micke sen försvann dom :P . Kendra skulle absolut ha med sig sin vagn och docka :) Självklart fick hon det min fina Prinsessa <3 . Kyligt men skönt var det ute :) Men helt underbart att komma in i värmen igen ;)

Jag gillar att vara ute när det är lite kyligt ! Svenska sommaren är bara jobbig ;) . Man går ut och det är sviiiin varmt en stund sen kallt sen varmt etc. Och sen går man in och det är lika varmt inne :P . Men när hösten och vintern kommer så är det kallt ute och det vet man och sen när man kommer in så får man den underbara värmen :D . Det gillar jag =) . Det tråkiga är väll om det är för kallt men då kan man gå ut en liten sväng och sen mysa inne ;) . Lättare att ta på sig efter kylan än klä av sig efter värmen :P . Synd att man inte kan gå runt naken haha. 
 
Hopp nu åkte Älskling iväg till Willys för att köpa proppar :P . Han skulle sätta i en kontakt i garaget så smällde det till och allt blev svart där ute ;) . Skönt att det inte slocknade här inne iaf :P .
 
Nä nu ska jag ta och lägga min trötta lilla fis <3 
 
Älskar dig mer än något annat <3

Kendra har somnat :o. Inget som händer varje dag ;). Men är inte jätte förvånad eftersom hon knappt sovit inatt :p . Jag väntar på att vattnet ska bli varmt igen så jag kan diska den lilla disken som är. Ska se vad vi ska äta idag med :/. Kendra åt lite mos och kassler innan hon somnade men vad ska vi äta till middag då ? Är sugen på Kycklingcrurrywrap ;) mmuuummsss

Har nog inte haft såhär tråkigt på evigheter!! Vill ju förfan göra något! Steffen sover som alla andra. Vafan kan ingen gå upp i normal tid på helgerna och hitta på något med sina barn? Gaaah! Pfft blöö blä! Tråkiga jävla Jönköping!!

Kendra vaknade halv 8 idag fast hon somnade efter 22 igår ;). Skithöna ! Jag somnade nog inte förrens närmare 2 men var ändå pigg imorse ;). Vi har suttit och ätit framför Tvn idag :) Kendra kollar på Musse på datorn så jag får tvn en stund :). .
Vad händer idag då? :). Känns redan som om det kommer bli en seg dag! Vill hitta på något kul, men vad? Så jävla tråkigt i jönköping .. Finns inget att göra med barn mer än Rosenlund, Monkey town och stadsparken typ. Segt!! Nä får la börja med att plocka iordning lite här hemma så får man se vad som händer sen :)

Skönt att va hemma igen ;). Kendra tjatade om att åka hem heeela tiden :p Hon trivs bra hemma min fis<3
Gjorde lite ris och kycklingspett med turkisk youghurt till middag idag! Hon är ju inte någon storätare min flicka om man säger så . Men lite fick hon i sig och så youghurt och vindruvor då :p Ska göra lite potatismos och köttbullar till henne sen också och se om det vill gå ner :D . Fick handlat lite gottit till helgen och en mugg med pirater på och en whiteboard tavla med musses klubbhus till Kendra. Hon frågade så snällt så kunde inte säga nej ;) Nu ska vi sätta oss i soffan och mysa em stund innan jag ska ta tag i disken och dammsugningen å vika in tvätten :)

Har precis ätit lite frukost! Nu ska jag våga resa mig. Skulle gå och göra mackorna innan men hann bara ta fram brödet sen fick jag hjärtklappningar och trodde jag skulle svimma så fick sätta mig . Sen testade jag igen men då fick jag lägga mig på golvet, Stackars Kendra blev rädd =/ . Men det gick bra . Skyndade mig att ta med det sista som behövdes till mackorna och satte mig i soffan jämte Kendra. Så nu hoppas jag inte det blir så igen..
 
Nä nu ska vi klä på oss och åka in till stan :)

Kendra vaknade vid 5 imorse och ville gå upp. Men nej det fick hon inte ;). Somnar man efter 21 så behöver man mer sömn än så. Så efter en stund somnade hon om och sov till halv 9 :o. Hej sovmorgon ;). Idag ska vi in och köpa syskonvagnen :D . Är så glad :). Handla lite ska vi också :). Ganska skönt att hyra och alla räkningar är betalade och vi har storhandlat :). Så nu fick vi in bostadsbidraget idag och förhoppningsvis får vi in mitt Csn nästa vecka :) Tack och lov för att Steffen jobbar så pass mycket han gör ;). Jag har ju levt på honom i 2mån nu när jag inte haft ngt :/. Så nu kommer det blir awesome när jag får in mina pengar med :D. Om dom inte vill krångla som vanligt :(. Håller tummarna på att det går bra nu!!

Nej jag menar inte dig

Nej jag menar inte dig

Spårade Ip adressen och den visar nånstans vid vättern i stan?L i l j e h o l m e n... Svårt att veta vem det är när man tar och använder namnet "anna" . Hohohoo jävla julskinka! banta bäst fan du vill för snyggare blir du inte :)

Fick en kommentar angående mitt förra inlägg !!

"barn är barn, visst är det dåligt av mamman att lämna barnet själv men att bli arg på ett barn som av kanske dålig uppfostran inte lärt sig hur man uppför sig är fel enligt mig och där med också att kalla barnet för ungjävel, tack för ordet! :)"

Svar: Ett barn vet mer än man tror. Jag tycker att en unge i 7års åldern som puttar och sånt på en 21månaders unge är en ungjävel! Skiter i om hon inte har fått "bättre" uppfostran! När jag säger till första gången att så gör man inte och hon gör det igen då är det av ren jävelskap! Okeej om det hade varit en unge på 2-3 år då hade jag förstått. Men jag hörde Mamman säga till flickan när hon var på sin lillebror att så gör man inte, och sen skällde på sitt språk. Så jo visst fan är det en ungjävel! Man kan inte alltid säga barn är barn för vissa barn är ELAKA med mening, Tyvärr är det så. Allt handlar inte om att föräldern har gjort fel. Tro mig jag vet.. Har sett flera barn som är elaka bara för att. Och hade en 7åring slagit på ditt barn hade du fan också blivit arg. Annars är det något fel i huvudet på dig också :) Det var allt för mig. Och nästa gång kan du ju lämna lite mer om dig själv och inte bara skriva "anna" ... Pussss

Idag blev det ÖF en stund. Tycker inte det är så himla kul. Jäkligt stelt är det :p. Sen var det ju en lite cp unge som höll på med Kendra hela tiden. Mamman till den ungen var med sin lilla bebis på läkarkontroll och lät den andra jobbiga snorungen springa hej vilt. Kendra stod på en typ kudde som är rätt hög och ungjävlen puttade ner Kendra. Sen puttade hon ner henne från rutchkanan och åkte rätt på henne. Hon var äldre , kanske 7-8 , och en unge i den åldern fattar! Blir galen på sånna ungar!!!!

Bild på magen :)

God morgon ;). Idag var vi uppe vid 7 :). Älskar när vi har mysmorgon <3. Tog ledigt från skolan och dagis idag så vi kan åka in en sväng till Öf :). Ska bli kul. Var längesen vi var där nu :D.
På fredag så ska vi köpa en syskonvagn :). Är helt förälskad i den! Så nu får tiden gå fort till bebis kommer så vi kan använda den ;) <3