Nu är vi alla mätta och belåtna ;) Blev ris kycklingfile broccoli och sås till middag idag :). Städat och hängt tvätt har vi gjort också så allt är klart ;). Funderar på att byta sängkläder också :). Såååå skönt att lägga sig nyduschad i ren säng!! Får fråga Kendra vad hon tycker om det :p Har lovat henne att duscha tillsammans med henne idag :D . Min pluttiskrutti :)

För övrigt är jag JÄVLIGT godissugen!!! Men bara att stå ut :) Vill ju inte äta det ifall det skulle gå åt skogen :/. Vill inte att något ska hända bebis <3 På julafton ska jag faktist fuska men det var okej ;).

Nä nu ska jag gosa lite med Kendra <3

Nu ska fettot sätta igång och plocka iordning lite och hänga lite tvätt :) Sen måste vi börja med maten :).

Så det kan gå ;)

Idag ska vi till BM vid kl 11 :) Har inte varit där sen inskrivningen :p. Haha! Tiden har gått för fort så jag helt glömt av det ;). Men idag så är det dags :). Jag vet ju att bebis mår bra iaf :).

Strax äta lite frukost ! Se vad Kendra vill ha idag? Knäppungen :).

Kendra ska till skn farmor om en stund :). Hon har ringt varje dag och velat att Kendra ska komma till henne ;). Dom har inte träffats på över en vecka så hennes farmor börjar få Kendra abstinens ;) Haha. När vi lämnat av henne ska vi hem och vila en stund har vi bestämt :p OM jag nu kan göra det ;). Brukar sluta med att jag städar städar städar ;) Men nu är ju allt rent och så men något hittar man alltid att städa ;).

Nä nu ska jag ta på Kendra och så :)

Vaknade vid 8 idag :) Sen vid 9 skulle vi äta frukost så jag tig fram mackor gröt och pålägg :) Ville Kendra äta då? Neej!! Haha. Sen kom hon efter en stund och bad om spagetti så vi kokade lite och värmde lite stroganoff som var kvar sen igår! Så nu äter hon ;). Hon gillar inte frukost så har jag märkt :p Hon kan ta lite youghurt och flingor ibland eller ett knäckebröd men inget annat ;). Så ofta äter hon tre varma mål om dagen :p Frukost lunch och middag :). Puckobarn ;) <3

Nu är klockan bara 10... Segt! Har städat och allt. Ska tvätta lite idag bara. En maskin är redan klar så ska hänga den strax :). Får se vad som händer sen Om vi ska åka till Steffens Mamma eller hur vi ska göra :). Nehepp dags att hänga tvätten och lägga i en ny :)

Kendra har inte somnat än :p. Klockan är ju baara 23 ;). Kan bara inte förstå hur hon orkar vara vaken såhär länge? Aldrig någonsin har jag hört att ett barn i två års åldern är vaken så mycket!! Hon gick upp vid 8 idag så alltså har hon varit vaken i 15 timmar än så länge och än värkar hon inte va så trött :p. Jaja det gör mig inget ändå , Bara mysigt :). Och hon vet att efter jag sagt att nu är det kvällen och nattnatt så får hon leka själv om hon ska leka. Sen kan vi läsa och så men inga lekar :p.

Jaja nu ska jag mysa ner mig i soffan igen efter att ha ätit korv :).

Idag har vi en seg dag ;). Varit i stan en sväng men sen när jag kom hem så blev jag så jävla trött :/. Lagade mat och åt lite sen Slumrade jag till i soffan i 20min typ :p Orkar inte göra något idag ! Varje gång jag tänker eller säger så så får jag ork att göra något haha ;).

Aja får se hur det blir med den saken! Mjaaaaeh!

Undra om Steffen läst min blogg eller om han helt enkelt bara ändrade sig helt plötsligt :p. Igår och idag så har han diskat efter maten? Haha Vad hände där lixom? Jag klagar inte iaf ;) Är skitglad för det :D

Sitter nu i lugnet och äter macka ;). Kendra & Steffen sover . Bara katterna vakna :). Är ju kattvakt åt Stina och Sigrid :). Mysigt! Det är Oljans systrar :) Stina och Oljan har lekt och busat men Sigrid är lite avvaktande och morrar mest :p Men det släpper nog :). Steffen blev chockad när han kom hem iaf ;) Först klappade han Oljan i hallen och gick in , då ser han Stina där och dom två är ju lika så han ba "What tha fuck?" och sen vänder han sig mot köket och ser em tredje katt och ba "vad i helvete haha" . Så jäkla kul var det! Kan ju inte få tag på honom när han jobbar så :p Men han tyckte det var kul med så :)

Nä nu ska jag bära in Kendra i sängen och sen lägga mig. Pusspuss

Jag längtar till februari som faan!

Bebis kommer då , min tandställning åker ut och jag kan börja gå ner i vikt!! Jag ska jävlar mig bli tajt igen! Orkar inte vara något fläskberg mera ;). Haha. Har som mål att få på mig dom vita byxorna jag har i gaderoben! Och jävlar mig dom ska jag ha på mig innan sommaren. Just nu när man är gravid och stoor känns det så lamt haha. Gillar INTE att vara tjock. Gravid eller inte jag gillar det inte :p. Men som sagt det kommer något bra sen men aa nä jag trivs inte :)

Sitter i soffan med Kendra sen en stund tillbaka :). Just nu kollar vi på babar :p.

Idag gick vi in i vecka 31!! Herregud vad fort det gåår :). 9veckor kvar ;) Börjar dock bli jävligt nervös!!! Men nu vet jag hur lustgasen funkar iaf så det ska nog går bra :D. Det värsta kommer vara att va ifrån Kendra :(. Har inte varit ifrån henne mer än några timmar nån gång. Hon har sovit hos farmor 2gånger, men då har vi lämnat henne sent och hämtat henne tidigt ;). Min gosmaja <3. Men det ska nog gå bra :)

Nä nu ska vi snart börja tänka på frukost kanske :)

Hon åt två STORA tallrikar med mat !!! Yey :)

As skönt att duscha! Lättare att duscha med Kendra nu när man har magen ;) Hon kan "sitta" uppe på den när jag lyft upp henne :p

Orkade inte göra någon avancerad middag idag :p Haha. Makaroner och prinskorv fick Kendra ;). Jag skiter i middag till mig idag (tror jag, beror på om Steffen vill ha mat). Jag är bara sugen på tomtegröt och rostade mackor sen :D Nomnom!

Hoppas Älskling skyndar sig hem med kexchoklad till mig ;) Höhöö. Och Kendras tårta då såklart. Får se om hon är vaken när han kommer hem annars får hon äta den imon :) Våran fina prinsessa <3

Idag blev det fruktsallad till mellanmål :). Sen kollade vi på Dora en stund :).

Vi har klippt Kendras lugg som var på tok för lång :). Finfint blev det. Så nu sitter hon i ett bad och plaskar :p

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi se vad vi ska göra för middag! (sen middag :p)

Inlägget innan skulle självklart lagts upp i morse men det gick inte!

Blev inget bad idag för Steffen ska jobba (skööönt haha) . Så vi har plockat lite och så här hemma nu. Gjorde lite köttfärsås av tacosen som blev över igår så Kendra kan få det och makaroner :) Skitsmidigt. Får se vad vi ska göra för middag sen med :p. Tråkigt att laga mat men det måste göras ;)

Kendra har tjatat om tårta flera dagar i rad nu så Steffen får köpa med det efter jobbet idag :).

Nä nu måste jag hälla av makaronerna :)

Kendra vaknade halv 9 idag :D Just nu sitter vi i soffan och kollar på små einsteins och ska snart äta frukost :). Sitter och funderar på om vi bara ska vara hemma idag eller ta en sväng till badet? :). Får fundera på det en stund :).

han gick och la sig samtidigt !

Dags att gå och lägga sig då! Själv ... Som vanligt.. Har världens tråkigaste pojkvän... Nu har idioten fastnat vid datorn igen och jag gå här hemma med foglossning och gör allt själv.. Han jobbade söndag - måndag sen har han varit hemma. Har jag fått någon helvetes jävla hjälp? NEJ! Det är fan bara han som kan ha ont. När han har ont ligger han i sängen 24/7 . Men att fråga om jag behöver hjälp med att gå ut med soporna eller disken eller dammsugningen kommer inte på fråga. Jag klarar inte ens att hälla ur vattnet ur Kendras badkar för att jag har så jävla ont. Trött på detta nu.....

Så fort jag hade skrivit det senaste inlägget så tog vi fram fingerfärgen och en stor pappersduk och började måla! Då kändes allt så mycket bättre helt plötsligt! Antar att det är hormonerna ;).

Nu har Kendra målat färdigt och sitter i ett bad ;). Den blåa färgen försvinner inte helt hahaha.

Jag bryter ihop snart.... Kan det inte bara ordna sig nån jävla gång???

Idag vaknade vi halv 9 :). Lite sovmorgon eftersom Kendra somnade efter 23 igår :p . Mös lite i soffan innan vi käkade frukost :). Idag blev det rostade mackor , knäckebröd och tomtegröt :). Gott! Nu sitter vi i soffan och Kendra kollar på scooby doo och leker med katten :p. Jag kollar på familjen kardishian! Ska snart göra iordning lite lunch till Kendra med :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2647218/images/2012/pic_50c866adddf2b3210c000039.jpg" class="image">

Idag vaknade vi vid 8 och gick upp. Sen ringde Anna och sa att hon skulle hämta mig och Kendra så vi kunde åka hem till henne :). Så det gjorde vi. Kendra och Kasper lekte en stund innan vi tog på oss ytterkläderna och gick bort till Mcdonalds ! Kendra åt knappt något som vanligt när vi äter där haha. Ketchupen gick ner iaf ;) . Sen så gick vi till sesamhuset till Brum brum och ungarna fick leka av sig lite :P Kul var det :D . Sen så kom Älskling in och hämtade mig och Kendra så åkte vi och köpte en ny julgran eftersom den vi hade var så ful och katten klättrade i den igår så den välte och gick sönder haha. Så det fick bli en liten denna gången eftersom jag redan tröttnat på den stora som bara var ivägen ;). 
 
Städade lite och gjorde mat. Potatis köttbullar prinskorvar och sås :) . Gött äre! Sen busade vi med Kendra och hon lekte att jag var en bebis så jag fick ha hennes napp och filt haha. Hon är så jäkla kul min Kendra <3 . Vid 21 så frågade hon om hon kunde få bada lite och som vanligt när hon vill något och ska "fjäska" så säger hon "snäääälla mammaaaa kaaan jaaag fååå deeet? Snäääälla?" Haha hon låter såå jäkla gullig så jag vet inte vad. Så självklart fick hon bada och hon badade i en timma typ :P . Jag skulle leka med hennes flodhäst och hon med sin anka :) . Sen fick hon något ryck och började springa runt och hoppa så vi bestämde oss för att bädda iordning våra sängar och hon var såå duktig när hon hjälpte till :) vid 23 så sa jag att det var sovdags så hon sprang och släckte alla lamporna och gick och la sig i soffan och somnade efter en stund!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig också! Ska bara trycka i mig lite godis :P 
 
Nattinatt<3
 
Tjollahopp! 
 
Haha ett jävla tag sen jag skrev sist :P Var tvungen att kolla när jag skrev sist ;) 
Var ju i vecka 23 då och nu är jag i vecka 30! Hallelulja vad fort det går!!
 
Lägger upp lite bilder nu sen sist :)
 
 Mys =)
 


 
Näst sista bilden är vecka 26 och den sista är nu vecka 30 :D