Hjärtat slog så fint på bebisen :D. H*n sög på tummen sötfisen <3. Haha barnmorskan började skratta helt plötsligt när vi pratade om bebisen , då låg han och sprattlade som jag vet inte vad i magen ;). Jätte kul att se faktist <3. Ååh nu har en sten släppt kan jag lova! Bebis mår bra !!!!

Kan det vli tisdag snart? Vill veta om bebis lever eller inte. Nu börjar det bli lite jobbigt att inte veta :/. Men men , inget att göra åt :/.

Nu så ska vi börja kämpa håårt så Kendra blir blöjfri. ! Pottan ska med hela tiden nu!! Kissit och dant kommer det sääkerligen bli men nu ska vi bannemig bli av med blöjorna ;)

Igår började jag blöda :( . (Vecka 10) . Meeen det började vid ca 1 sen slutade vid 3 och sen har det inte varit mer? Och inga klumpar har det varit heller! Ringde in och pratade med en barnmorska och frågade om det är missfall som jag trodde. Men hon svarade att det är absolut inte säkert det är det!! Utan att man kan få blödningar ibland. Jag tror dock det är missfall men S gör det inte. Jaja det återstår att se på tisdag klockan 15! :)

Måste skriva av mig så blir ett konstigt inlägg det här. . . . . . . . För det mesta har jag svårt att förstå att S verkligen älskar mig. Han är inte den som säger det flera gånger per dag eller ens per vecka! Jag får för mig att han är tillsammans med mig bara för Kendras skull. Men egentligen vet jag att det inte är så. Då skulle han aldrig vilja skaffa ett barn till med mig. Men min osäkerhet får mig att bli kall?? Varför? Jag älskar honom och vill aldrig förlora honom. Men ändå är jag elak. Vi bråkar inte ofta men när vi gör det så säger jag så hemska saker utan att egentligen mena det. Det räcker med att han säger att jag är knäpp så tar jag åt mig och säger massa andra saker och är nära att göra slut varje gång. Känns som om jag måste ha bekräftelse hela tiden på att han verkligen älskar mig. Meeeen tänker jag bara ett steg längre så vet jag. Ena dagen är jag vääärldens lyckligaste och är så himla glad för allt, nästa dag så är jag arg på mig själv för allt och inget! Ofta kommer det upp i huvudet att "varför har jag fått en så fantastisk dotter och pojkvän" ? Känner mig inte värd det... Nästa dag är det tvärtom. Visst mitt kassa självförtroende spelar säkert stor roll. Jag har inte visat min kropp för någon sen innan Kendra kom. Inte ens för Steffen och det är inte för att jag inte är stolt över att jag fått barn för det är jag. Hur stolt som helst. Men jag är inte stolt över min kropp. Hatar allt med den.. Och värre kommer den säkert se ut efter denna grav. Men det är helt klart värt det , till 110% . Men ändå kan jag inte sluta må dåligt över det . Jag tar inte till mig av några komplimanger över huvudtaget , Har nog aldrig gjort det och kommer säkerligen aldrig göra heller. Men det är okej. Jag får lära mig att leva med det. Har ju trots allt Världens bästa Dotter, pojkvän och bebis i magen <3 // Full av galna hormoner ;)

Idag har det inte blivit så mycket mat för Kendra :/ . Mest småätit har hon gjort ! Jag blir nervös när hon inte äter ordentligt! Men det är ju värmen som gör det. Jag själv har bara fått i mig några mackor. Nu blir det iaf att plocka iordning lite innan det är dags att sätta sig framför Tvn :) Kendra har redan somnat ;) Hon sover ju inte middag längre nästan :) . Och nu har hon varit jätte täppt i näsan så hon har vaknat 200 ggr per natt istället för 100 ! Nähää dags att resa sig kanske :)

Sitter i kaxholmen och väntar på bussen :) Har handlat lite på Ica så nu ska vi hem igen. Den här värmen tar kål på mig ;) Haha men gött ändå!

Idag vaknade jag först av allihopa ;) Låg dock kvar i sängen tills Kendrisen vaknade :) Mys ! Snart ska vi sätta oss och äta frukost! Kendra har fullt upp att åka runt på sin sparkcykel hon fick av Linda ;) Så sööt!!

Tycker det är så kul nu när Kendra frågar "Vad är det?" "Vad gör du?" så fort hon undrar. Igår låg det något skräp på marken och hon sätter sig ner pekar och frågar "Mamma vad är det?" . Och när jag svarar henne att det är skräp så säger hon "Kasta i soporna" . Det är så häftigt att få följa hennes utveckling, Trodde aldrig det skulle kännas såhär innan jag fick barn :)

Asså! För ca 2 veckor sen så Var magen mer svullen än vad den är idag. Jag såg på en annan tjej i vecka 8 så syntes det tillome och i vecka 10 syntes det ännu mer! Är ju i vecka 10 nu men på mig syns INGET!! Lääängtar så tills det börjar synas :D

Jag och Kendra har precis duschat! Välbehövligt om man säger så ;) . Alltid lika kul att duscha med henne för hon skrattar heeela tiden :p. Nu ska jag försöka få Kendra att sova :). Är sketa trött så ska lägga mig så fort hon somnat typ! Smörgåstårtan blev perfekt innan också ;) Är så himla mätt att det gör ont i magen :p . Nä nu är det mystajm med Kendris <3 Bye!

Idag får jag smörgåstårta! Ganska bra att bo granne med sina föräldrar ;) . Åååh dom har gjort det världens finaste i hela trädgården! Helt underbart fint är det nu :D . Det är mina föräldrar det ;)

Kendra vaknade halv 8 imorse och var fortfarande trött och gnällde lite. Så vi tog med täcket ut i soffan och kollade på Playhouse Disney! Tog inte lång tid innan vi somnade om ;) Sov ända till halv 11!!!! Snacka om sovmorgon ;) Så skönt :)

Ska åka till badet med Kendra imon :) Känner ångesten komma :/ . Varför kan jag inte bara va nöjd med min kropp? :( . Ååh rövpiss!!!

Idag har vi varit ute ända till nyss när det började regna :/ . Har klippt gräset , hängt tvätt , och fixar Kendras lekstuga :) ..... Imorse gjorde Jag och Kendra lera i grönt och rosa :) . Inte så svårt som jag trodde :) . Nä nu ska jag hänga en tvätt till sen är det bara 2 eller 3 maskiner kvaaaar :D Wohooo!

Sitter och kolla på Musses klubbhus med min prinsessa <3 . Kendra vaknade runt 00 igår och grät och grät så frågade jag henne om vi skulle lägga oss i sängen och det ville hon! Hon kollade på 2 avsnitt tinga på min telefon och sen reste hon sig helt plötsligt och gick och la sig i sin säng och somnade :) . Sååå söt !! . Steffen kom hem vid halv 5 i morse och kom in och la sig! När jag gick och hämtade juice i kylen satt det en lapp där det stod "Tar disken när jag vaknar =) " . Haha så gulligt ;) . Idag ska jag och Kendra in till hennes farmor och äta lite mat och så ! Ska bli gott :)

Står och steker lite korv och mår piss för att disken inte är diskad!! Men Steffen sa att han skulle ta den så jag ska försöka hålla mig från att ta den ;) . Idag var vi inne och handlade en sväng sen har vi bara varit hemma å hos Linda en sväng ikväll :) Helena och barnen har varit här också <3 Kendra vägrade sova middag så hon slocknade rätt skönt vid 20.30 ;) . Grisunge <3

Fick sovmorgon till kl 10 idag :) Just nu sitter vi och kollar på Jake och piraterna ;) Morgonmys <3

Sovdax för Kendra för läääänge sen, Men hon sov från 17-18 hos Tassanee :/ . Hade glömt att säga att hon absolut inte får sova efter 15 :p . Men men så kan det gå. Eftersom hon är uppe så sent nu hoppas jag på sovmorgon imon ;) . wiiihooo!

Idag åkte hon till Tassanee igen :( . Det roliga är att jag har frågat om barnvakt EN gång sen hon föddes ;) . Haha! Sitter i soffan och kollar på Degrassi nu och käkar lite guuuudis :) .. Btw så hatar jag tröga jävla idioter som tror dom är så mycket mer än vad dom är! Fucktard!

Plockat iordning och plockat in all ren disk! Ska dammsuga nu , men disken som måste diskas får minsann vänta ;) Det dör man inte av. Wooop!!

Gött vare med kaviar mackor ;) . 5 små rostade mackor klämde jag i mig! Uuum så gott ;). Kendra ville ha kyckling så det fick hon :) Hon åt massa mat + en macka! Min duktiga. Efteråt fick hon faktist några chokladbotar så hon satt still tills jag var klar ;) Muta lite ibland. ( Inga jävla moralkärringar behöver kommentera) . Nu så ska vi strax hoppa in i duschen sen diska :)

Kan man Inte förstå att jag har fått världens underbaraste och snällaste dotter! Nu börjar hon förstå att det är en bebis i magen på riktigt ;)

Vafan är det fel på tjejer som skaffat barn? Tre jävla idioter som antingen lämnat bort eller blivit av med sin unge! Idiotfittor!... En har lämnat bort sin son på heltid för att hon inte "klarar" det just nu. Jo men starkt gjort kan man tycka! OM man inte är ute och festar var och varrannan dag??? Hur ska man då klara det? Då kämpar man inte för att klara det. En annan blir av med sin unge för att socialen och ett "mamma" hem beslutat att hon inte är kapabel till att ta hand om sitt barn! Vad gör vi då? Skaffar en ny unge innan vi ens fått tillbaka det första... Den sista kan jag inte utala mig om eftersom jag inte vet så mycket än! ... Men vafaan det här är inga 14 åringar som inte fattar bättre utan dom är över 20. Har sett 14 åringar som är bättre Mammor än dom här. Ååååh fyfan vad arg jag är! Skaffa inte barn om du inte kan ta hand om dom.

Igår så kom Helena Jonas och barnen hit så grillade vi :) Ungarna hoppade och lekte fram till 22 ;) . Mys.. Idag har vi bara slappat och vilat lite , städat undan lite bara och så har jag gjort Wook till allihopa :D Sviiingott! Nu så kommer Steffen hem från jobbet så ska vi mysa en stund innan Kendra ska lägga sig :) . Älskar min lilla familj<3

Står och lagar mat med Älsklingen 1 & 2 ;) . Nudelsoppa!! Som jag längtat :)

Skurat och fixat allt nu :D . Tillome fönsterna ;). Uuuhuuhuu!! Nu ska jah duscha så jäääävla skönt :)

Skyll er själva om ni läser min blogg! Men fyfaaan vad skömt det är att få skita IFRED! Haha det är rena rama lyxen :p . Eeh aa de var vad jag ville ha sagt!

Då har Kendras faster snott henne igen ;) . Jisses! Inte lika ofta som dom ville ha henne innan iaf :) . Jag var precis inne hos mamma och käkade lite ;) Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch sen diska lite och plocka , seeeen vila om jag hinner :p . Göött !

Dags att sova nu då! Steffen har varit iväg och bytt den ena bilen! Han åkte för ett X antal timmar sen :p . Vetefan var han är eller när han kommer hem ! Men vad gör det? Jag får heeeela sängen för mig själv ;) . Mohaha! Nää godnatt <3

Sova middag är inget Kendra gjorde idag! Från att hon slog upp sina glittrande ögon vid 9 idag så har hon busat runt och levt loppan fram till 21 .Hon är högt och lågt heeela tiden! Haha min skrutta <3 Ätit som en häst har hon idag med! Blir så glad när hon äter ordentligt , vissa dagar äter hon kanske 2-3 ggr per dag och det gillar jag äntä! Nä nu så ska jag kolla på tv en stund innan sängen :) Pussåkram

Beställde lite duplo lego till Kendra i lördags som kom idag :) . Hon sitter och leker för fullt ! Storhandlat har vi gjort med :) . Snart ska vi gå in till kendras mommo å moffa och äta lite mat ;) . Väntar på smset så kan vi gå in :) . Lägger upp lite bilder också ;)

Idag var vi i huset och plockade ihop det mesta som var kvar, Får ta resten imorgon :). Sen har vi varit en vända i stan och hämtat isolering till rummet. . . . . Vet inte vad som hände med mig nu ikväll? Blev irriterad och ledsen på ALLT!! Jobbigt kändes det. Ville bara springa härifrån.. Antar att det har med att allt blev uppochner här hemma igen efter vi hämtat hem det sista! Blir frustrerad och ledsen när det inte är helt iordning. Och då har jag ändå tappat ner städandet rätt mycket sen vi flyttade. Vill ju hinna städa och leka med Kendra heeeela tiden! Vad jag än gör har jag dåligt samvete? Äsch skitsamma det blir nog bra :D

Igår när Steffen kom hem från danmark så hade han köpt med en leksak till Kendra :) Hon blev överlycklig och somnade med den. Och det första hon gjorde nu när hon vaknade var att hämta den i fönstret ;) Söthöna <3

Ligger fortfarande i sängen. Både Kendra och Steffen sover än :p Riktig sovmorgon ;) Nä nu ska jag kliva upp iaf! Måste bort till huset idag och plocka ut det sista :)

Nu har vi varit ute och gått en sväng och Kendra har plaskat i vattenpölar ;) Vädret blev helt underbart helt plötsligt :D Gillas!!

Nu är hon hemma igeeen :D <3

Blir så lcklig när jag tänker på vilken fantastisk dotter vi har ! Kollade en video hur en 19 månaders pojk/flicka utvecklats! Kan med en stolt röst säga att Kendra ligger långt före! Allt som hände i videon har hon kunnat innan hon ena fyllde 1. Ska titta vidare och se hur långt "fram" hon är! Kalla det skryt eller vad fan som helst men jag är STOLT .. Mest stolt i hela universum!!!! <3

Yäy har tamejfan bara slappat i över en timma nu! Kollat på två avsnitt Ringer . Skööönt var det. Nu väntar jag på att Prinsessan ska komma hem från sin farmor :) . Tänkte plocka lite och så innan bara ;) . . <3

Nu funkar det ju att lägga upp bilder och så igen! Gött. Då kanske man ska blogga på riktigt igen :D Idag började vi dagen med att gosa en stund i sängen sen laddade vi ner Lejonkungen och tittade på! Mys <3 Sen bestämde vi oss för att laga lite mat :) Fick bli köttfärsbiffar (Gjort själv för föööööörsta gången) gräddsås och potatismos eftersom potatishelvetena var dåliga!!! När det bara var moset kvar ringde Kendras farmor och ville ta med henne så det fick hon göra! Så nu blir det väll att plocka lite och sen vila kanske om jag hinner ;) Denna graviditeten är jobbigare än första :p Trött heeela tiden ! Är i vecka 8 iaf :) . Går ganska fort ! Ska beställa tid för inskrivning och sånt med :) . Nä nu är det dags att göra något !

Nu ska vi se om skiten funkar ;)