Jag och Steffen har ett vääääldigt speciellt förhållande om man säger så! Vi är inte tillsammans men vi gör allt som om vi vore det. Jag har varit osäker på om han har några känslor kvar för mig nu det senaste, Men igår kväll fick jag höra att han verkligen har det! Det kändes som en lättnad till 1000! Han är ju den enda som finns kvar från mitt "gamla" liv eller vad man nu säger! Oftast brukar man ha en tjejkompis man har hållt ihop men sedan man var fjortis och knas. Men inte jag! Jag har mitt livs största kärlek kvar! Vet inte riktigt vart mina vänner har tagit vägen!?

Har ju min älskade Amanda såklart ! Och henne skulle jag aldrig klara mig utan ALDRIG! Vi har minnen tillsammans sen ettt år efter jag flyttade ut hit. Men inte tidigare! Elin som jag ställt upp i vått och tort för sen hon kom till jönköping i 6an hör inte ens av sig längre eller svarar på Sms eller när man ringer! Men visst hon har hittat sig ett bättre liv nu. Tills den dagen det inte håller mer. Men jag kan säga rakt ut från hjärtat att denna gången så finns jag inte kvar. Jag är trött på att vara snäll men inte få något tillbaka. Vart har du varit lixom när jag mått dåligt? Inte funnits där för mig iaf! Den ENDA som funnits där är Amanda! Ibland känns det ensamt och tråkigt men jag är nöjd med mitt liv nu!

Lite fuckad skit om man säger så! Läs och njut ;) .
Kendra badade och busade för en stund sen :) Var inne hos Moffa och hälsade på :)
Nu ligger hon och vilar hos Lina (moster) , Blev helt tårögd och rörd av att se dom så. Tänk att ALLA precis alla Älskar mitt barn. Min underbara Dotter!
Bättre Pappa kunde hon inte heller fått <3
Mitt liv är perfekt <3
Godmorgon =)

.

Kendra har vaknat några gånger inatt och velat ha nappen :P . Annars har jag sovit som en drottning ;).
Steffen låg och skrattade i sömnen också haha så jävla kul är han.
Älskar när vi går och lägger oss samtidigt så himlans mysiiigt <3

.

Nä nu ska jag ge Kendra frukost =) Hon kollar på musses klubbhus som vanligt nu på morgonen.


.


Började dagen med att Kendra väckte mig och pussade (drägglade) mig på kinden :) . Myyyys, Åt frukost och lekte hela förmiddagen . Sen färgade jag håret mörkbrunt :D . Nöjd tjej om man säger såå! Kvart över fem var de dags för Tandl. Usch fy å blä , gillar inte det överhuvudtaget! Efter det åkte vi till Eko en snabbis och köpte hem lite ramar :)  , har ju ca 200 kort så de behövs . Ska köpa fotoalbum nu med så korten inte går sönder!
.
Nu ska jag käka lite riskakor med ostsmak sen sooova!
Puss&Kram
.
Pappa & Dotter mys <3
.
Busonge på morgonen <3
.
Tjockis <3
.
<3
.
Borsta tänderna är skit kul, Hon skrattar hela tiden :)
.
Meeer Mamma meeer hihihihihi.
Igår var det fullt upp hela daggen :P
Åkte in och köpte två hyllor och lite smått å gott! åkte hem ändrade om i rummet , har flyttat Kendras säng så hon ligger jämte mig nu och det fungerar så jäääla bra . Hon sover hela natten utan problem vaknar inte en enda gång för att hon tappat nappen :). Sen kom Amanda och hälsade på en stund :) Kollade lite på Tarzan 2 ;). Sen när hon åkte hem så mös vi massor jag Kerndra & Steffen <3.
Nä nu måste jag ge lillan frukost!
puss å kram
...
.
Kendra i lånevagnen! Har lämnat in min för att den gnisslade och hade sig och jag inte använt den mer än typ 3 månader! Hoppas få tillbaka den snart!!
.
Mys<3
.
Däckat!
Kalla dig inte min vän om du inte hör av dig! Kalla mig inte din vän om du säger saker och inte håller det! Så trött på att vissa "vänner" bara hör av sig när dom mår dåligt  inte annars eller när dom inte hade något att göra! Pfft . Men det är ju så , Man finns ALLTID där och ställer upp men får ändå skit tillbaka i slutändan! Äsch du är inte värd något mer! INGEN här bryr sig om dig längre iaf om inte dom "nya" då isf!. Ha det så underbart tills den dagen det inte fungerar för dig mer. KOM INTE HIT då för vi finns inte kvar!

Puss & Kram ;)
Kudde och Emma ringde och frågade om jag ville ta en cigg så då gick jag ut. Gick en runda här i skärstad och tjötade lite! Kendra busade med luddis en stund också :P ,. Första gången han höll i henne idag :o . jaja.
Nu ska jag snart göra välling till Kendra och lägga henne ., Hon somnade ju runt 20 och vaknade 30 min senare så får se om jag lyckas :P . Sen ska jag också gå och lägga mig jämte en riktig snygging =) . Steffen gick upp och la sig nästan direkt fter han kom hem xD . Hade inte sovit på över ett dygn ;)
.
tjosantrosan!!
Åkte in och handlade lite :) . Köpte med ett par solglasögon till mig och ett par mockasiner/sockiplast till Kendra :) . Sen åkte vi hem till min syster och gick från Kax och hem till skärstad :D . 5km är det ungefär , lite mer :) .
-
Imon blir det in till Biltema och köpa en stol till cyklen som Kendra kan sitta i , en hjälm till mig en hjälm till Kendra och lite lack till cykeln :D . Det kommer bli kanoners :) . Ska ta mitt feta arsle och cykla till Kaxholmen varje dag det är fint väder,. .
.
Nun  ska vi kika lite på teen mom 2 :) . Tjillevippsis
.
.
Ska börja göra iordning mig och Kendra nu =) . Ska in till huskvarna och köpa lördags godis till ungarna :) .

.

Kendra har börjat klättra i trappan nu skitongen. Min tjockis :D . Älskar när hon kryper fram till mig och sträcker ut armarna för att jag ska ta upp henne och när jag gjort det kramar och pussar hon mig. Kärleken till Kendra & hennes Pappa går inte beskriva! Ni är kärleken i mitt liv <3 . Alltid vi tre!!


-

Tittade på film med Steffen igår innan vi gick och la oss :) Faster! Så jävla bra ;) . Kendra har sovit hela natten utan problem =) . Men imorse när Steffen gick upp så tog jag upp henne när hon hade tappat nappen och la henne jämte mig =) . så mys <3 Sen blev vi väckta av att G inte kunde vara tyst utan sprang runt där nere och härjade runt. Men men nu blir det strax frukost :)
Puss & Kram
.
Nu så har Kendra somnat för en stund sen och jag har duschat och så =) . Jobbat har jag hunnit med också :P . Ledig hela nästa vecka ;) . Det är skönt :P . Ska snart sova tänkte jag är himlans trött efter inatt :( . Imon kommer det upp lite videos och sånt med .

.

Puss å kram
Nu är vi utvilade och pigga igen . Sov i 25 min ;) . Just nu kryper pluttan runt och skrattar :) . <3
.
Älskar när hon busar och stojjar <3
En helvetes natt har det varit för min prinsessa :( . Vaknat och bara skrikit rakt ut flera gånger. Nu så sitter hon och tittar på Musses klubbhus och är glad :) . Hoppas det INTE blir såhär igen. Man känner sig värdelös när man provat allt och inget fungerar. tänder + drömmar antar jag att det är! Min lilla älskling <3
Precis när jag lagt upp min mat på tallriken började Kendris skrika. Så sprang upp och gav henne nappen. Tror hon skrek konstant i 15 min. Min älskling. Tänder på G så det är nog de. Gett henne lite alvedon så får see om hon vill somna igen! <3
Nu har sexbomben gjort käk! Dags att äta. . Lite bilder på våran bebis <3
Idag har vi handlat typ hela dagen!
.

Leo Sandra & Ludde var här på besök en sväng :)
.

Kendra har gått runt runt runt med sin gåvagn! Så duktig min prinsessa<3 Snart går hon nog helt själv :)
.
Snart ska Steffen laga mat , han ska bara lacka klart fäljarna :) . så maten är nog klar lagom till Kendra ska sova.

Nä nu ska jag leka med min ängel <3

Tjosan!!
Vart tar tiden vägen!?

Dagarna går alldeles för fort! Var och hämtade Kendra hos sin farmor innan sen åkte vi och köpte cola å sen hem. Hann äta lite prinsess bakelse och budapest ;) . Sen var det dags att ge sig av till jobbet. Började halv 4 och slutade kvart i 6 idag :) . Jag och B jobbade själva idag för att M var sjuk =( . Min favorit på hela jobbet! Jaja Sen gick jag in på A6 en sväng och träffade Pappa ( Som vannligt skämmer han ut mig) Han är ju väktare och var tvungen att skrika "Så vill jag inte se dig här igen okej? Förstått?" Pappor asså :P *suck*. Köpte en cola och tändare sen gick jag vidare till bussen! Tack och lov var bussen sen för då slapp jag vänta på nästa ;) .

.

Kom hem och pussade och kramade min älskling <3 . Lekte lite sen somnade hon vid halv 9 och det var jag inte super glad över eftersom att om hon somnar så tidigt vaknar hon runt 3-4 inatt och kommer inte vilja somna om på flera timmar, Så väckte henne vid 9 igen så lekte vi och gick ut en sväng med Lina & Yappo, Kollade in skolan nu när dom byggt om och så där! Sen gick vi hem och hälsade på Kendras moffa lite :) . Nu så har Kendrisen somnat och sover förhoppningsvis för natten !

.

Så nu ska jag ta mig en kvälls cigg sen gå och lägga mig!
Nattinatt hörs imon =)

-





Ehh!? What ;) . Min gullegriiiis <3

Har sovit länge idag när Kendra inte är hemma :P . Ska snart åka in och hämta henne :) . Skulle egentligen hämtat henne efter jobbet sen men det får bli nu vid ett redan! Börjar jobba halv 4 sen . Saknar min plutta så himlans mycket nu !!
Nu så ska jag försöka få upp Steffen ur sängen sen åka :D .
Hejdå. <3
Första gången hon gungade i den nya gungan ;) . Somnade säkert för att hennes Pappa gungade på :P
Kan ni inte kommentera lite ?
Eller?



.



Har varit och lämnat Kendra hos sin farmor & farfar nu! Dom ville låna henne inatt :) . Känns tomt :( .

Har gjort rödavinbärs gele idag och saften är på G nu! .

Ska strax lägga i klyftpotatisen i fritösen sen göra såsen! hungrig som fan nu!

Tajm to go. Köss!!
Nu har vi vaknat jag och Kendra :) . Har gjort det vanliga vi alltid gör innan vi går ner på morgonen. Bytt blöjja,tvättat av Kendra och fått på lite kläder :P .
Jag sitter nu och tar min morgon cigg ! Sen blir det frukost.
..
När jag gick och la mig vid 3 inatt och släckte lampan så kom en jävla fluga och irriterade mig :@. Jag slog den en gång och den försvann så la mig i säängen igen och släckte. Då kom flugfan tillbaka och surrade vid mitt huvud så flög upp igen och letade efter den och drämde till den igen och igen och igen. Tror fan jag släckte och tände lampan 7 ggr innan jag fick död på den! HATAR flugor!
..
Nähää nu blir det lite frukost :)

.


Smell u later!
Tog mig en lång lång lång dusch! Har bäddat sängen också :) . Sitter och tar en sista cigg för idag. Sen blir det sängen .
Älskar Kendra & Steffen <3

.


Kendra & Elise för ett tag sen :) . (Kendras kusin)
Åkte in till biltema och jula en snabbsväng innan och när jag kom hem väntade min älskade vän Amanda på mig =) . Satt och tjatade lite sen började jag laga lite mat! Blev revebenspjäll pommes och beasås =) . Gått som fan !

Kendra var ÖVERTRÖTT och gnällde lite innan hon somnade! Sen slocknade hon på min arm som vanligt :). Min älskling gör mig så glad!


Nu ska jag vänta på att det ska bli varmvatten så jag kan duscha! Under tiden får jag och mitt fläsk bädda rent i sängen :)
.




Fläsk e inte kul =( ;)

.



Smile :D


Blir många inlägg på en gång :P
Ska bara lägga upp några bilder till ;)

.



Måste berätta lite om Kendras utveckling =) .
Hon kryper ju för jämnan och går utefter möblerna, Men nu har hon börjat stå själv en liten stund innan det säger *duns* :) . Tror hon tar sina första steg om någon vecka eller två =) . Men för min del spelar det ingen större roll om hon går nu eller efter hon blivit ett år ;) . Hon kan även säga "titta" nu och hon förstår vad det betyder! Vinka hejdå kan hon med :) .  . Är så stolt och lycklig !
.
Min familj säger det att Kendra "räddat" mig!
Innan jag fick Kendra var jag deprimerad och hade panikångest så fort jag träffade folk! Kunde inte jobba så jag var sjukskriven i nästan 2 år! Låg i princip bara och sov på dagarna och kollade på tv på nätterna! Men efter jag fick Kendra hände det något! Jag tog tag i allt och fixade med allt som behövdes för Kendra. Nu har jag även ett JOBB! Jag klarar att gå till jobbet utan att få mina attacker. Jag är så jävla stolt över mig själv. Tänk att jag JAG som knappt kunde gå utanför dörren eller ens ringa ett telefonsamtal nu kan leva ett normalt liv. Jag har bara fått en eller två panikattacker på hela 8 månader . Så den som säger att jag är en dålig mamma och yadayadayada kan äta min skit! Jag gör ALLT för min Dotter ALLT! Finns inget jag inte skulle göra för henne! Hon är mitt liv mitt allt!!!!


Kendra med Ellies hund Gizmo!

.


Kendra hos Faster :)

.



Glafis <3

.


nomnomnom :P

Slutade tidigt idag och åkte hem och gick å vilade med Kendra en stund som varit uppe hela natten för att hon var så snorig! Sov i nästan 2 timmar gjorde vi , Fixat iordning hennes sängar och så har vi gjort.
Steffen har fixat garderobsdörren. Kendra tod ett litet dopp i sin lilla pool idag när det var som varmast =) . Satt ute i "tältet" och mös lite :) . Nu har hon somnat igen min sötfis <3 sovit i en timme ungefär!
Steffen och Robin har åkt in till stan och ska hämta ut Steffens bak skärm till nissan. Tvingade honom att gå in på hemmakväll och köpa godis till mig också ;).
Så har Gabbe och Domenick här nu också! Ska se om vi hinner gå bort till stallet en sväng när Kendra vaknat.
.
Ikväll blir det nog bara mys framför en film och käka godis. Hoppas på att hönan vill sova hela natten och inte är snorig :) .
.
Har inte skrivit på as länge nu! ska försöka göra de igen. Ska strax gå till bussen och åka till jobbet. får skriva mer när jag kommer hem. Kärlek till Steffen & Kendra <3
.
.