Vilken underbar kväll det blev :). Jag har haft en jäkla massa humörsvängningar sen jag slutade röka! Jag har blivit arg och sur på Steffen för allt haha. Men idag så gick vi och la oss samtidigt och låg och pratade en jäkla stund. Han gosade med Kendra och sen med min mage :p. Idag var första gången han kände våran son sparka ;). "fy vad läskigt det där kändes" haha . Helt underbart var det :). Finns inget finare än tiden med er <3 Steffen Kendra och Bebis <3 .

Nu så ska jag läsa lite och sen sova :) Imon blir det upp till A6 och köpa present till Kaosper ;) Sen vidare till hans kalas ! Ska bli ruuuligt :)

Btw : Vi är i vecka 23 nu ;)

Läste precis en artikel om barn som går på dagis! Kopierade en bit av det

Idag lär sig 1-2-åringar att de skall bita ihop, gilla läget och inte bli ledsna när föräldrarna går till jobbet. ”Han/hon vill ju så gärna gå på dagis" och "gråten går över” säger vi. Javisst går gråten över.
Men när barnets känslor trycks undan och nonchaleras vid upprepade tillfällen skapas en
inre sårbarhet. Brist på känslomässig närhet hos barn under två år kan ge betydligt allvarligare skador än de som orsakas av barnfattigdom. Vi bör därför fråga oss om barn ska börja på dagis före två års ålder.


Nu funderar jag ännu mer på att låta henne vara hemma med mig! Och så kan hon börja när hon är 3-4 igen ? Jag har ju endå möjligheten att ha henne hemma? Råd har vi defenitivt eftersom nu betalar vi för dagiset men om hon är hemma så kan man få ett vårdbidrag på 3000:- om man vill . För asså allt dom gör på dagis gör vi hemma också! Hon leker med barn vi målar pysslar pärlar är ute och gungar bakar leker myser läser kollar på film pusslar ja allt faktist ;). Åååhåååå blir galen snart! Måste prata med Steffen om det här när han kommer hem från jobbet :):)

Kendra är på dagis nu. Hon blev jätte ledsen när jag skulle gå idag :/. Jag vill egentligen ha henne hemma men hon behöver också få leka med kompisar ;). Jag får sån jävla ångest när jag lämnar henne!! Vill ha henne hos mig hela tiden 24/7 . Men nu går hon ju bara 3 korta dagar i veckan iaf :p Som tur är ;). Det roliga är att vi valt att ha henne där på eftermiddagen istället för på morgonen och då får vi betala för dagisplatsen :/ Fast hon tillomed går mindre än 15tim i veckan . Får se om vi kanske ändrar dom tiderna nu när jag är sjukskriven. beror heelt på hur länge jag kommer vara det. Aja det ordnar sig nog :)

Jag och Kendra bakade negerbollar innan :) Jag har nog aldrig så kul som jag har med Kendra :p. Hon gör och säger så roliga saker varje dag! Igår så pusslade hon på min telefon och hade klarat 14 av 15 och råkade radera alla då sa jag att jag kan hjälpa henne med dom hon redan klarat då svarade hon bara - Nej tack mamma inge faja jag kan helfs (själv) . Haha hon är så söt! Eller som när hon kommer och kramar mig och säger - Jag älskar dig mamma! Den känslan är obeskrivlig :p Innan kom hon och la sitt huvud på min axel och sa - Mamma är vacker. . Haha ja det finns så himla mycket <3

Nu ikväll var det lite svårt att få henne att lägga sig :p. Fast hon varit vaken sen 9 imorse så somnade hon inte förrens lite innan 23 ;). Ska bli kul och se om hon går upp vid 9 imon med :p .

Har precis duschat så nu ska jag gå och lägga mig :) Nattii

Tre dygn utan en cigg ;) Så glad :P
 
 
Har precis ätit lite potatismos fisk och hallandaisås :) Gött mos ! Disken är diskad och klar så nu är det bara att hänga en tvätt och ta ner den torra ;) . Det som känns så skönt nu när jag inte röker är att jag hinner med så mycket mer utan att stressa :P Och jag är inte trött överhuvudtaget :D . Innan så gick jag upp och var lite halvtrött på morgonen och gick ut och tog en cigg efter typ 20 min. När jag kom in igen så var jag ännu tröttare än innan =/ . Så var det varje dag! Men nu dom här 3 dagarna så har jag varit hur pigg som helst. Orkat mycket mer och det bästa av allt är att jag har så mycket mer tid till att leka med Kendra. Det blir inte dethär "vänta Kendra jag ska bara gå ut lite" eller så utan nu kan vi leka och så hela tiden :P . Men visst fan saknar man ciggen. Särskillt efter maten.. Ååh den ciggen är underbar :) . Men känslan av att klara mig utan den är större :D 
 
 
Jag har drömt två nätter  nu att jag har tagit en cigg , och jag har börjat gråta båda gångerna så kommer ALDRIG mer ta en cigg i min mun :) . Maten och allt smakar mycket godare! Min andedräkt och mina händer luktar godare ;) .. Önskar att alla som egentligen vill sluta skulle kunna det :) Men det är inte så lätt. Hade det inte varit för att Kendra blev ledsen varje gång jag gick ut och sa - Snälla mamma inte gå ut och röka nuuuwe! . Då hade jag nog inte lyckats faktist. Jag skämdes faktist att min 2åring såg detta och visste vad jag gjorde när jag gick ut i 5 min på trappan. Sen säger jag inte att alla ska skämmas att man röker men jag gjorde det för att Kendra verkligen blev ledsen ! Hepphopp nog om detta nu haha (Kommer nog tjata om detta och va stolt ett bra tag till) :) . 
 
Nu ska jag ta och hänga tvätten ! 
 
/ En ej rökare

Kendra var så söt igår när hon kollade på Tv så sa hon helt plötsligt "Bebisen titta också" och då frågade jag vilken bebis då? (trodde hon menade dockan eller något) Då vänder hon sig om och klappar på min mage och säger "lillebo såklart" haha . Det är min pluttiskrutta det <3

Fast det känns som om jag är påväg ner i det svarta hålet igen så ser jag hela tiden ljuset! Kendra är mitt ljus det är hon som får mig att vilja kämpa ! Utan henne hade jag inte varit något! Det bubblar i hela min kropp när jag se henne le åt något dom gör på hennes program eller att youghurten var godare än hon trodde. Det känns skönt att det "lilla" får mig att se framåt. Då vet jag att det inte är så farligt som det ibland känns :). Vad jag älskar dig mitt fina barn du gör hela min värld <3

Haha igår när jag hämtade Kendra på dagis så var det en katt på skolgården som barnen klappade på! När vi skulle gå hem så kom katten fram till mig och Kendra så vi gosade lite med henne :). Sen började vi gå hemmåt och jämte oss gick katten som en lite hund haha! :). Sen började katten sakta av efter en bit så jag trodde den skulle gå iväg! Men efter jag och Kendra kommit en bra bit så hör vi katten jama och komma i full kareta mot oss :p . Så åter igen gick katten jämte oss . Heela vägen hem följde hon oss. När jag öppnade dörren var hon snabbast in ;). Hon sprang in till sovrummet och hälsade på Steffen sen ut till toaletten och kissade i kattlådan sen gick hon ut i köket och åt ! Som att hon bott här länge eller något :p

Sen åkte Steffen till jobbet och Jag å Kendra till Linda! När vi kom hem efter typ 5 timmar så var katten kvar :p (Har en kattlucka hon kan gå ut igenom) . Sen skulle jag gå in till Mamma en stund och katten följde med mig ut så jag trodde hon skulle gå till sitt riktiga hem :p. Men när vi gick ut på verandan så kom hon springandes till mig :). Så jag gick hem sen och katten efter :p. Haha nu har hon sovit här inatt jämte Kendra i hennes säng och när Kendra kom över till våran så gjorde kissen det med :p. Hon har gått på lådan och inte kissat eller bajsat inne en gång :) ! Känns som om hon vill stanna med oss ;) <3

Katten har inget halsband så jag kan inte göra så mkt! Om någon sätter upp lappar så kommer jag självklart ringa :) Men jag tänker inte engagera mig i att sätta upp lappar om Katten :). Vill dom ha hem henne igen så gör dom nog något åt det . Om det inte bara är någon som haft henne som sommarkatt i sin stuga och sen lämnat kvar henne :/. Men det återstår att se :).

Varit seg på att blogga! Fört vill jag säga Tack Anna <3

Idag ska jag till läkaren! Blir sjukskriven nu :/. Igen.... Jaja finns dom som har det värre .

Något som känns skönt är att oavsett hur stark min panikångest är så klarar jag allt som har med Kendra att göra! Jag själv klarar inte att gå till tandläkaren men med Kendra kan jag. Föräldrarmöte inga problem! Nä mina barn kommer ALDRIG ens märka av det . Aldrig! Om jag så måste stå framför 10 0 människor och skrika för Kendras skull så gör jag det.

Allt för mina barn!!<3

Är så arg och besviken på mig själv!! Jag som klarat mig hyffsat bra från panikhelvetet!! Idag var värsta på evigheter . Blir så förbannad!!! Hur ska jag kunna söka ett normalt jävla jobb? Hur kommer det gå på bussjävlen nästa gång? Har haft panik varje gång jag åkt buss till och från skolan men har köarat mig bra ändå. Idag stod jag på en loppis och skulle sälja och det gick åt helvete! Då var jag inte ens själv? Vafan jag pallar inte. Kommer bli sjukskrivning igen tills bebis kommit för att sen göra "rätt" från början! Jag trodde min Panik försvann när Kendra föddes. Efter hon kom så klarade jag så mycket mer än vad jag gjorde innan. Helt ärligt trodde jag att jag kunde klara allt som alla andra nu ! Men nej så fel... Vill bara bli av med den här skiten. Och hela tiden känner jag mig skyldig och får dåligt samvete som leder till att jag kommer bli deprimerad igen. Piss också!!!!.... Aja det ordnar sig väll :). Finns dom som har det värre.

Fredag igen ;). Nu är vi i vecka 21 :) Det går snabbt det här :):)

Hehe Kendra är sååå söt när hon vaknar på morgonen ;) Hon vaknar ofta runt 5 och vill gå upp fast hon inte somnar förrens runt 22-23 tiden :p Då säger jag att det är natt och hon får sova en stund till. Och snäll som hon är lyssnar hon :p Sen när hon vaknar igen och det är morgon så säger hon -Mamma nu är det inte natt! så fort hon vaknar ;) Haha såå söt!! Och rätt har hon :) Men innan hon vill gå upp och kolla på Tv så ska hon kramas och pussas och idag tog hon fram min mobil och tryckte fram kameran och sa -Ta kort mamma kom. Jag bara älskar ALLT hon gör verkligen!!! Min fina <3

Good morgon! Ska snart klä på Kendra lite kläder så hon kan gå till dagis i 2timmar idag :p. Skulle åkt in till arbetsförmedlingen idag men skiter idet! Kan ta det efter skolan imon istället :). Onödigt att åka in två dagar i rad :p haha! Vårat hem är våran trygghet ;). Haha.

Gaash vad svårt det är att ta på Kendra "rätt" kläder nu? Det ena är för kallt det andra är för varmt det tredje är för knöligt det fjärde är för klumpigt! ... Typ..

Nä nu ska jag resa på mitt feta arsle och ta fram kläder till Söthönan <3