Förra veckan var vi på ultraljud :). Självklart var Kendra med också! Hon var så glad att få se bebisen i magen ;). Steffen och Kendra kom och hämtade mig i skolan och vi åkte upp dit . Det var ju bara ett kubb test så det var inte det "stora" ultra . Och innan någon gnölröv säger något så NEJ vad testet än visar så gör vi inte abort! Om bebisen har något syndrom så är det fortfarande vårat barn som vi alltid kommer älska och ta hand om, precis som Kendra <3. Men iaf .. Kendra och Steffen var helt inne i tv'n när bebisen studsade runt där. Steffen satt och sa till Kendra - Kolla bebisen titta vad fin . Så söta <3 . Vi fick med oss några bilder också :). Är i vecka 15 nu så snart är det dags för stora ultra :D Wohoo :)

Kendra har lärt sig många fäger nu söthönan :D . Hon kan Rosa Grön Blå Röd och Svart! Jag är så jäkla stolt :). Är det en färg hon inte kan frågar hon "Va e de?" . . Hon har nu hunnit bli 21 månader och 2 dagar min lilla plutta!! Vart tog tiden vägen? :o. Och snart blir hon storasyster <3 .

Long time no see ;). Har hänt ganska mycket sen sist :). Jag har börjat skolan och det går alldeles utmärkt ! Går 8-11 på tisdagar , 8-16,30 på onsdag och torsdagar. Sen ledig resten. Det jobbiga är att vara ifrån Kendra så många timmar . Men det funkar. Hon är ju hemma med Steffen ;) Hon kanske går till dagis 2 timmar på tisdag och onsdag. Sen torsdagar får hon gå från 11.15 till 16 typ för Steffen ska hinna till jobbet! Så Mamma hämtar henne när hon kommer hem ;). Så allt funkar verkligen skit bra :)

Längesen jag skrev igen ;). Har väll inte hänt så mycket sen sist :). Kendra har fortsatt gå till dagis och det har funkat jätte bra :p Igår var jag iväg till skolan och fixade lite sen så var det tomt när jag kom hem :p Steffen hade lämnat Kendra på morgonen och det hade gått skeeta bra. Hon testade även att sova middag där och det funkade :). Nu ska vi göra oss iordning och gå till dagis igen sen ska jag in till vägledningscentrum och söka en kurd till! Hallååå plugghäst!! Yeey.

Dag 2 på dagis gick kanon !! :). Imorgon ska jag lämna henne där en stund själv :( Gaah blir galen av att tänka på det . meen men. Nu Ska vi plocka ner all tvätt från ställningen som jag får lägga in imon när hon är på dagis :) . Sen ska Kendra bada och tvätta sig :). Tjolahopp!

Idag blir det dagis igen :) Igår gick det jätte bra :) Kendra försvann så fort hon tagit av sig skorna! Hon lekte med barnen och pratade på :). När det var dags för lite fika så fråga jag om hon ville ha eftersom dom andra barnen satt sig redan. Jaaa sa hon och sprang ut dit dom satt och drog ut en stol och satte sig och väntade på en våffla ;). Såå söt! Sen lekte hon vidare igen ! Nähää nu ska jag klä på oss och gå snart !

Hade gett mig fan på att sluta röka! Tog sista ciggen igår innan jag la mig. Klarade mig fram till 12 i förmiddags! Sen skakade jag hade ont i huvudet och mådde jävligt illa. Höll på att spy flera gånger. Yr var jag också. Faan jag som verkligen vill sluta. Men då blir jag liggandes och det har jag ingen lust med :( . Blöö

Är det bara jag som har problem med att ta mig hemifrån? Varje gång jag ska iväg så tar det emot! Vill hellre va hemma ;). Ska jag in och handla får det inte ta längre än 30 min :p. Vet inte om det har med min Panikångest att göra eller att jag bara älskar att vara hemma? . Tycker det är jobbigt att packa iordning massa för ett sen packa upp igen :p Sen är det enkelt att va hemma. Här finns allt man behöver ;). Vet att många av mina kompisar tycker jag är tråkig och jag håller med. Har jag väl kommit iväg och har kul så är det ju helt värt det ;). Men ska ta min feta röv utanför trädgården också :p. Kendra är som mig och trivs bäst hemma :) Hon kan springa ut och in som hon vill. Vi är ute från att vi vaknar tills det är läggdags nästan varje dag. Idag är första dagen på lääääänge Kendra vill vara inne å leka. Hon kan ju tack och lov säga vad hon vill göra och inte så hon talar om för mig om hon vill gå ut :) Idag har hon bara sagt Nej om att gå ut :p . . . . . . . . Haalllåååå svammel !!! Har inte tvingat er till att läsa så det är bara att stå ut ;) Pööösss