Nu har vi varit ute i regnet en sväng :) . Vill verkligen göra något! Men vad? :/. Ska se om jag kan tvinga med Steffen att åka och äta nånstans ;) . Om han är villig att betala då :p . Haha får se hur det går!!

Blir så jävla irriterad när man inte kan lägga upp inlägg MED bild från appen.. :/ . Funkade en gång nu på hur många veckor som helst!!

Det var gott med frukost vill jag lova :) . Nu blir det massa mys i soffan eftersom vädret suger! Men vi ska nog gå ut och gunga en sväng sen :) . Kendra skulle varit ute 24/7 om hon hade fått :p Min knäppfis <3

Ååh min underbara flicka gav mig sovmorgon idag :) Behövdes verkligen! Blev väckt av att hon sa "Mammaaaa kisse gosa Kendras säng" . Så gulle <3

Imorgon är det Mvc för första gången denna graviditet :D . Då får vi se exakt hur långt gångna vi är :) . Men först är det tandläkaren och sen sista mötet på Soc! Sen är vi självförsörjande ;) . Surt att det var så här i några månader men vad ska man göra ? . Skönt som fan när det är klart nu iaf :) .


Nu ska vi göra iordning lite frukost och mysa :)

Har gjort en ny blogg som jag kommer använda snart. Är trött på att inte kunna lägga upp bilder och så genom mobilen! Nya adressen kommer snart :)
Idag har det inte hänt mest. Har tagit det lugn och varit inne hos Kendras Mormor och Morfar :) . Diskat lite , Sen har vi bara suttit och glott och lekt lite ;) . Seg men ganska skön dag :D , Ne nu ska jag snart fixa iordning lite mat!
Seg och regning dag =/ . Men de gör la inte så mycket egentligen för då kan man plocka lite inne =)

Sitter i lekparken med Kendra som springer runt :) Hon är så söt när hon ser sin skugga och säger "Dää ä Kendras skugga" . Min gullfis <3

Glad midsommar!

Idag kommer Liam & Elise hit för att stanna tills imorgon =) Kommer bli mysigt <3
Självklart blir det massa sommar mat idag , *mums*

Sitter just nu och tittar på Musses klubbhus med Kendra! Älskar att sitta och mysa hela morgonen med henne <3 Min fina prinsessa :)'




Har blivit lite förändringar sen sist!
Vi ska inte flytta till huskvarna utan vi fick ta lägenheten mina föräldrar äger på deras gård. Så nu har vi flyttat hit. Har fått dagisplats till Kendra här ute i skärstad:) Hon börjar den 2/7.
Och jag börar i skolan den 13/8!
Det här känns hur bra som helst. Vi har trädgård och hella fadderullan istället för att bo på 3e våningen utan hiss. Vilket jag tycker är underbart nu när vi väntar en bebis till.

På tisdag så ska vi till Mvc för första gången denna gång :) . Känns helt underbart!



<3
Jag skulle gå utbildningen som Cnc operatör! Men jag valde att ändra det nu och läsa upp mina basämnen istället för att det inte ska vara så svårt sen :)
Har sett två filmer om mobbning idag och jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjort idag. Jag mår verkligen dåligt av det. Det är så mycket man väljer att blunda för. Att vara hatad och retad för den man är måste vara hemskt, det är hemskt. Jag kan inte förstå hur man kan vilja såra någon med mening? Att få någon att må dåligt. Varför vill man göra det?

Det händer så mcket i skolor och på internet men många blundar. Elaka kommentarer hit och dit för att såra. Var är känslorna för andra? Känner folk inget när dom gör så?
Jag såg på en av bilderna på Fb som en tjej lagt upp att en annan hånat hennes mage för att hon har bristningar. Kom igen? Vad är det roliga med det? Sänka någon annans självförtroende. Mår man bättre av det? Hur kan man må bra av det? Det måste vara fel på den som gör så. Är det för att stärka sitt egna självförtroende? Om det är det hur kan det vara vägen till att lyckas?

Jag tror många känner sig mer lyckade av att se andra misslyckas. Men en dag kommer det igen. Du kommer stå där ensam och sårad. Och som i dom här filmerna jag såg så slutade det nästan med självmord innan någon ens brydde sig. Är det så det ska vara? Ska någon behöva dö för att man ska bry sig?

Det här händer inte bara i filmer det händer i verkligenheten! Det är hemskt...... Många tycker att "det är väll inget" "stå på dig" . Men hur fan ska man kunna göra det? Så många frågor utan egentliga svar.....
Sitter just nu i soffan och slappar. Varit ute hela förmiddagen och hunnit med att handla lite snabbt och hämtamin nya dator! Kendra tjatar om att gå ut igen så får väll göra den då :) . Se u later ;)

I fredags fick vi ett + på stickan! Det var inte planerat så vi har tänkt hela helgen! Jag ville behålla från första början men det fick bli Steffens val helt och hållet! Eftersom jag valde att behålla första gången som även då inte var planerad så ville jag att han skulle få bestämma. Och nej han ville inte behålla första eftersom vi inte var tillsammans, men jag klarade inte att göra abort! Men jag kan ju säga att det var Kendra som räddade oss och hon är ett mirakel!! Vi har aldrig varit lyckligare och vi älskar henne mer än något annant.Men iaf, Han valde att vi skulle behålla denna gång också. Det var helt till 100% hans val och han gjorde ett bra val enligt mig ;). Så nu ska vi bli 4 . Helt otroligt!! <3