Nu har vi ansäkt om dagisplats för Kendra men troligtvis finns det ingen förrens i augusti ;) . Men det gör mig iiiiiingenting :P . Ssåfort hon börjat ska jag gå en utbildning jag fastnat för och behöver inte ens läsa upp mina betyg!!!! Så skönt :) .

Det var älskling som sa att jag skulle gå den för då kunde vi åka tillsammans till utbildningarna :)
Då går vi upp och gör iordning Kendra tillsammans lämnar Kendra tillsammans hätmar Kendra tillsammans! Lika mycket tid med henne får vi då ;) . Haha .
Nu är det dags att ta tag i kaoset här hemma och vika all tvätt! Sen dags för Lunch som får bli nudlar (kendra älskar det) tärnad stekt kassler och gräddsås. Så Jääla gott =) .

Älskar när livet känns lite sådär extra underbart :)

Vet inte varför det är så egentligen ? Men kan man göra något annat än älska livet när allt är som det ska :) Jag och Steffen är mer kära än någonsin och har världens bästa och finaste dotter :) . Trodde aldrig det skulle bli såhär bra! Han gör allt för mig och Kendra. Igår åkte han med ut till örks i regnet och efter 20 min var han dyblöt men ändå stannade han kvar i över 1 timma för att vänta på oss. Idag ska han köra ut oss igen , jag har sagt att han inte behöver vara kvar där om han inte vill men tror nog han stannar ändå :) Världens bästa pojkvän <3

Så himla skönt att det är fint väder idag :) Ska se om Kendra vill rida ;) Hon älskar hästarna ! Får se om hon har tid med det :p

Helgen + måndagen har varit hel mysig :)
Igår var vi ute sen kl halv 11 på förmiddagen . Först så rensade vi lite ogräs här på våran trädgård och planterade några solrosor. Sen satte vi oss i bilen och åkte ut till Mamma&Pappa. Där körde vi lite skräp till sortergården och sen åkte Steffen och jobbade lite och jag stannade kvar. Sen kom Linda med familj ut ;) . Gick bort till lekplatsen och träffade Sara gjorde vi också. Egentligen skulle vi ha smält choklad och doppat frukt i hos Pappa men klockan blev så mycket så det får vi göra idag istället :)

Snart ska jag få upp Mannen ur sängen så vi kan göra oss iordning för att åka till stadsparken :) Sen ska vi ut till Mamma&Pappa å grilla ;) !

Nä nu ska jag sminka mig lite och försöka göra något åt mitt hår!! Skulle inte klippt mig *Suck*