Hemma!

2kommentarer

Idag blev det ÖF en stund. Tycker inte det är så himla kul. Jäkligt stelt är det :p. Sen var det ju en lite cp unge som höll på med Kendra hela tiden. Mamman till den ungen var med sin lilla bebis på läkarkontroll och lät den andra jobbiga snorungen springa hej vilt. Kendra stod på en typ kudde som är rätt hög och ungjävlen puttade ner Kendra. Sen puttade hon ner henne från rutchkanan och åkte rätt på henne. Hon var äldre , kanske 7-8 , och en unge i den åldern fattar! Blir galen på sånna ungar!!!!

2 kommentarer

anna

05 Sep 2012 17:50

barn är barn, visst är det dåligt av mamman att lämna barnet själv men att bli arg på ett barn som av kanske dålig uppfostran inte lärt sig hur man uppför sig är fel enligt mig och där med också att kalla barnet för ungjävel, tack för ordet! :)

Anna

06 Sep 2012 01:37

"tack för ordet" Vem har bett om din åsikt? Jisses, jag hade antagligen gjort mer än att kalla ungen för ungjävel.. Ens egna barn är ens allt, och då ställer man upp till 200% också!! Jag hade nog sparkat ner ungen från rutshkanan för att hon ska få smaka på samma medicin :D

Kommentera

Publiceras ej